FC Tokyo heeft bizarre oplossing voor afwezigheid van Iniesta

Andres Iniesta

Andres Iniesta heeft natuurlijk de overstap naar Japan gemaakt en inmiddels al zijn eerste wedstrijden gevoetbald. Elk stadion waar Iniesta speelt met zijn team is volledig uitverkocht en zo ook het duel van aankomende zondag in en tegen FC Tokyo. 55.000 supporters hebben een kaartje weten te bemachtigen om Iniesta aan het werk te zien. Er is alleen één probleempje; Iniesta speelt zondag niet mee. FC Tokyo heeft inmiddels een oplossing gevonden voor het probleem.

Imitator

Voor het eerst in drie jaar was het Ajinomoto Stadion, dat plaats biedt aan circa 50.000 mensen, uitverkocht. Deze week werd echter duidelijk dat Iniesta er zondag niet bij is. De sterspeler van Vissel Kobe, die twee competitiewedstrijden in actie kwam, keert voor even terug in Spanje. “Iniesta is snel teruggegaan naar Spanje om zijn familie op te halen en mee te nemen naar Japan”, aldus directeur Masayuki Mori in gesprek met ESPN. “Hij is een paar dagen weg.”  Dat is voor FC Tokyo te laat, waardoor de huidige nummer twee van Japan heeft besloten om imitator Iam Noda in te huren. Iam Noda lijkt volgens de Japanners sprekend op Iniesta en hij moet de 55.000 toeschouwers tevreden stellen met zijn aanwezigheid. Wat hij precies rond de wedstrijd gaat doen, is overigens nog niet duidelijk.

FC Barcelona

iniesta-imitator-fc-tokyo

Bizar

Uiteraard is de imitator een bizarre oplossing, wat alleen in Japan kan. Eerder schreven wij over een ander bizar fenomeen in de voetbalwereld. Namelijk het cryptocurrency bedrijf dat clubs in heel Europa aan het overkopen is. Ook Roda JC staat in belangstelling van de crypto-inversteerders. Lees hier alles over deze crypto-cowboys!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged