Een film tip voor elke voetballiefhebber: Final Score

FC Barcelona

Film Tip

Vandaag gaat er een film in première die elke voetballiefhebber ongetwijfeld vet gaat vinden! Het gaat om de film Final Score. De film speelt zich af in het Olympische stadion van West Ham United en dan moet je natuurlijk direct denken aan de klassieker Green Street Hooligans. Alleen dit keer gaat het niet over hooligans, maar over een gijzeling. Dan betekent actie, spanning en voetbal. Precies wat elke voetballiefhebber nodig heeft!

final score

Final Score

Een groep zwaar bewapende criminelen valt met veel geweld een stadion binnen tijdens een voetbalwedstrijd. Nietsvermoedende supporters veranderen in angstige gijzelaars, die hun leven niet zeker zijn tot de eis om losgeld is ingewilligd. Ex-soldaat Michael Knox staat voor de onmogelijke opdracht om alle 35.000 mensen te redden, waaronder de dochter van zijn overleden vriend. Hij moet al zijn militaire skills inzetten om de gijzelaars in veiligheid te brengen.

Nederlands elftal

Trailer

Wanneer je de trailer bekijkt, voel je direct de spanning en actie. Het is dan ook de perfecte film voor een avondje bios op een voetbal loze avond. Bekijk hieronder de trailer!

FIFA & PES

Naast deze film, werden deze week ook de voetbal games FIFA en PES gelanceerd. Heb jij al een keuze gemaakt welke game je dit seizoen koopt? Mocht dat nog niet het geval zijn, klik dan hier en ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen beide games!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged