3 manieren hoe voetballers uit de quarantaine periode komen

3 manieren hoe voetballers uit de quarantaine periode komen

9 april 2020 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Quarantaine periode

Door de coronacrisis zijn alle competities stil gelegd en ook trainen zit er voorlopig nog niet in. Hierdoor zijn voetballers dus op zichzelf aangerekend om fit te blijven, of juist niet. Elke voetballer gaat hier dan ook verschillend mee om en je zult straks bij de eerste training dan ook 3 verschillende soorten spelers zien.  Maar hoe kom jij als voetballer uit de quarantaine periode? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden en wij hebben ze op een rij gezet!

Topfitte spelers

Natuurlijk heb je de fanatiekelingen die ervoor zorgen dat ze topfit blijven gedurende deze coronacrisis. Elke dag hardlopen, krachtoefeningen en andere sportoefeningen, zodat de conditie op peil blijft. Deze spelers zijn wel degene die het hardst zullen lachen op de eerste training na deze voetballoze periode.

Spelers met Overgewicht

Dan heb je natuurlijk de spelers die af en toe nog wel sporten, maar vooral genieten van het eten en drinken. Deze spelers bewegen beduidend minder doordat er geen verplichte trainingen en wedstrijden zijn. De iets te zware spelers hebben dus een pittige klus bij hervatting van het voetbal, want zie die kilo’s maar weer eens kwijt te raken.

Spelers zonder conditie

Als laatst heb je de spelers die werkelijk niks doen qua sportieve inspanning. Het zijn de spelers die de regels wel heel letterlijk nemen en binnen op de bank blijven de gehele dag. Vaak gaat dit gepaard met overgewicht, maar zeker niet altijd. Je hebt altijd die spelers die kunnen eten en drinken wat ze willen, maar geen kilo aankomen. Conditioneel zal het wel heel zwaar worden, wanneer deze voetballers voor het eerst hun voetbalschoenen weer mogen aantrekken.

Fit blijven tijdens de coronacrisis

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om fit te blijven tijdens de coronacrisis. Zo kan je verschillende cardio sporten beoefenen en zijn er genoeg alternatieven om je gebruikelijke krachttrainingen uit te voeren. Wij hebben voor jou de verschillende manieren op een rij gezet om fit te blijven.

Klik hier voor alternatieven om fit te blijven tijdens de coronacrisis.

Klik hier voor de beste fitness accessoires voor thuis, zodat je topfit blijft!

Delen: