5 fitness accessoires voor een optimale thuis workout

FC Barcelona

Thuis workout

Nu de sport verenigingen en clubs gesloten zijn, moeten we op een andere manier fit zien te blijven. Eerder schreven wij al een blog met tips om fit te blijven gedurende deze coronacrisis. Maar nu er steeds meer mensen thuis moeten blijven, is het niet mogelijk om altijd buiten te sporten. En dus geldt nu, wanneer jij niet naar de sportschool kan, dan haal je toch de sportschool in huis! En met deze 5 fitness accessoires creëer jij heel eenvoudig je eigen gym in huis! 

Fitness accessoires

Deze 5 fitness accessoires zorgen ervoor dat jij thuis heel gemakkelijk een total body workout kan doen.

1. Ab Roller

Train je buikspieren zoals nooit tevoren met de Ab Roller+.  Met de Ab roller geef jij je buikspieren de workout die ze nodig hebben. De Ab Roller+ is gemaakt van hoogwaardige materialen, met lichte wielen en een stevig frame. Gebruik hem overal: thuis of op kantoor.

ab-roller

Klik hier voor de Ab Roller bij Body&Fit

2. Opdruksteunen

Train je borst, schouders en armen met de opdruksteunen. De opdruksteunen zorgen voor meer grip, waardoor jij je spieren beter traint. Daarnaast zorgen de opdruksteunen ervoor dat je polsen ontlast worden. Ideaal dus om eindelijk die chest te creëren.

opdruksteun

Klik hier voor de opdruksteunen bij Body&Fit

3. Springtouw met gewicht

Voor de echte sportieveling is er nu het springtouw met extra gewicht in de handvatten. Zo train je met extra weerstand en verbeter je snel je conditie. Dit springtouw is zeer geschikt wanneer je ook je bovenlichaam wilt trainen. Je kunt veel verschillende oefeningen doen tijdens het touwtje springen. Spring bijvoorbeeld vooruit, achteruit of met één been tegelijk. Of varieer met een snel of langzaam tempo. Verbrand vet en bouw aan je conditie!

springtouw-gewicht

Klik hier voor het springtouw met gewicht bij Body&Fit

4. Optrekstang

Met deze optrekstang train je thuis heel gemakkelijk je bovenlichaam. De stang is gemakkelijk te bevestigen aan de deurpost en je kan eigenlijk direct beginnen met chin-en pull ups. 

optrekstang

Klik hier voor de optrekstang bij Body&Fit

5. Weerstandsbanden

De weerstandsbanden zijn erg geschikt als je je hele lichaam wilt trainen, of als handig middel om op te warmen. Train bijvoorbeeld je benen door de weerstandsbanden te gebruiken bij lunges en uitvalspassen. Maar uiteraard kunnen deze weerstandsbanden kunnen voor elke spiergroep gebruikt worden. Ideaal!

Klik hier voor de weerstandsbanden bij Body&Fit

Vitaminen en mineralen

Je blijft fit door te sporten, maar daarnaast is je voeding ook van groot belang. Krijg jij wel alle vitaminen en mineralen binnen die nodig zijn? En welke vitaminen en mineralen zijn van belang voor jou? Wij hebben voor jou de antwoorden op deze vragen!

Klik hier en ontdek welke vitaminen en mineralen belangrijk zijn voor jou!

Nederlands elftal


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,