Flamengo supporter laat het Flamengo shirt tatoeëren

FC Barcelona

Flamengo

Er zijn veel verschillende soorten supporters. Maar één ding hebben die supporters allemaal gemeen; De liefde voor één specifieke club. Om deze liefde te uiten zijn er veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld één van je kinderen vernoemen naar een (oud) speler, een sieraad dragen van je favoriete club of het clublogo laten tatoeëren. Echter was het logo voor de fanatieke Flamengo supporter, Mauricio dos Anjos, niet genoeg. Hij wilde meer en kreeg meer. Veel meer!

Flamengo shirt

De 33-jarige Braziliaan Mauricio dos Anjos wilde namelijk een tattoo van het shirt van Flamengo. Niet een klein shirt op de borst of op de rug, maar een echt shirt dat werd getatoeëerd over zijn gehele bovenlichaam. En natuurlijk is er aan elk detail gedacht, want ook aan het clublogo en de rugnummers werden gedacht en daarmee heeft hij de rest van zijn leven een Flamengo shirt “aan”. Een droom die uitkwam voor de 33-jarige dos Anjos.

tattoo flamgengo shirt

Nederlands elftal

Tattoo sessie

De tattoo kon uiteraard niet in één keer worden gezet. Er waren maar liefst 32 sessies en 90 uren voor nodig om het Flamengo shirt volledig op het lichaam te tatoeëren. Een prachtig stukje clubliefde en één ding scheelt: Je hoeft nu niet elk seizoen het shirtje te kopen en dat bespaart je natuurlijk weer wat geld.

tattoo flamengo

FIFA 19

In FIFA 19 zijn overigens niet alle tattoos te zien van de spelers. Dit heeft uiteraard een reden. Wij zochten het uit! Klik hier en kom erachter waarom niet elke speler tattoos heeft in FIFA 19.

Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,