Football-Lifestyle X Musamaker samenwerking

Musamaker

Michael Musa is een video editor en werkt onder de naam Musamaker. Als voetballiefhebber houdt hij zich vooral bezig met het produceren van de “Best Of” video’s van Nederlandse (prof)voetballers. Video’s die in de smaak vallen. Daarom hebben wij het heugelijke nieuws dat wij samen gaan werken met Musamaker zodat wij deze video’s ook met jullie kunnen delen!

Prof & Amateur

Het mooie aan de video’s van Musamaker zijn de spelers die erin schitteren. Hij kiest er nadrukkelijk voor om naast profvoetballers ook de top amateurvoetballers een podium te bieden. Iets waar Football-Lifestyle zich volledig in kan vinden en dit was dan ook een reden om de samenwerking te starten.

Musamaker

Op de pagina “Musamaker” op Football-Lifestyle ga je alle video’s vinden die door Musamaker gemaakt zijn. Klik hier en houd de pagina goed in de gaten.

FC Barcelona

No Products Found

Social Media

Volg Musamaker ook op Facebook en Instagram en ontdek alle video’s die hij tot nu toe gemaakt heeft.

Facebook: Klik hier voor de Facebook van Musamaker!

Instagram: Klik hier voor de Instagram van Musamaker!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Body en Fit

Ben jij ook opzoek naar speciale drankjes en de juiste supplementen voor een snel herstel tijdens de rust, of juist naar supplementen die zorgen voor de perfecte voorbereiding? Dan ben je bij Body & Fit aan het juiste adres. Klik hier en ontdek het grootste online aanbod qua supplementen van Nederland!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged