Fran Sol krijgt een eigen carnavalsembleem in Tilburg

Ajax uitshirt 2015/16

Fran Sol

Fran Sol is een cultheld in Tilburg. De Spanjaard is een publiekslieveling en de hele stad Tilburg houdt van hem. Dat blijkt wel wanneer je als speler van Willem II een eigen carnavalsembleem krijgt. Want je moet wel van hele goede huizen komen als jij een eigen carnavalsembleem wilt krijgen voor hét feest van het jaar voor de Brabanders en dus ook Tilburgers.

carnavalsembleem

Carnavalsembleem

Sol maakte dit seizoen al weer zeven doelpunten voor Willem II, vorig jaar kwam de Spaanse spits tot zestien treffers. In Tilburg zijn ze trots op hun Spaanse spits die in het verleden voor Real Madrid speelde. Voor 5,95 euro is op de webshop van Willem II binnenkort een carnavalsembleem te bestellen met de beeltenis van Sol, met een carnavalshoed en groen-oranje sjaal. ‘We’ve got Fran Sol’ staat erbij.  De Tilburgse club heeft zondag op de Kruikenmarkt een eigen kraam staan, waarbij carnavalsgangers het embleem op hun kiel kunnen laten stikken.

Pijnstillers

Tijdens carnaval moet er in sommige gevallen ook gevoetbald worden. Maar iedereen die een feestje heeft gehad voor de wedstrijd kent het beroerde gevoel waarmee je op het veld kunt staan. Spelers grijpen dan al snel naar de pijnstillers, maar welke invloed hebben deze pijnstillers? Klik hier en lees alles over de gevaren van pijnstillers voor voetballers. 


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,