Uitblinkende talenten in de voorbereiding

Uitblinkende talenten in de voorbereiding

23 juli 2019 Uit Door Job Moll
FC Barcelona

Talenten

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is weer een tijdje aan de gang. Nu de kwalificatie van de Champions League weer is begonnen en de competities langzaam gaan binnen is het tijd om de balans op te maken. Welke talenten vielen op tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen? Football Lifestyle zoekt het uit.

Frenkie de Jong

Frenkie de Jong maakte vanmiddag zijn debuut voor FC Barcelona. De middenvelder die deze zomer overkwam van Ajax kwam na de rust in de ploeg. Barca verloor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 1-2 van Chelsea, maar De Jong speelde prima. In totaal gaf hij 42 passes, waarvan er geen een niét aankwam. Het belooft een mooi seizoen te worden voor de man uit Arkel.

Eddie Nketiah

Eddie Nketiah is misschien wel de meest opvallende speler in de voorbereiding op het komende seizoen. De spits krijgt de kans bij zijn club Arsenal om zich te laten zien en betaalt dit vertrouwen uit. De twintigjarige aanvaller wist in zijn eerste twee wedstrijden van de voorbereiding beide keren het net te vinden. Nketiah heeft met Aubameyang en Lacazette supersterke concurrenten, maar hij klopt zeker op de deur van de basiself.

Aaron Wan-Bissaka

Een andere Engelsman die opviel is Aaron Wan-Bissaka. De back van Manchester United maakte voor een enorm bedrag de overstap van Crystal Palace en is zeker nog niet tegengevallen. Wan-Bissaka viel op met zijn rushes langs de zijlijn, vliegende tackels en prima spelinzicht. Komend seizoen wordt hij zeker een van de belangrijke schakels in het vernieuwde United.

Sergino Dest

Sergino Dest begon als de grote onbekende aan de voorbereiding bij Ajax. In rap tempo heeft hij zich echter in de kijker gespeeld bij coach Erik ten Hag. Dest is geboren in Almere, maar heeft de Amerikaanse nationaliteit. Deze voorbereiding maakte het grote publiek kennis met de pitbull. Dest kan uit de voeten als links- en rechtsback en speelde op beide posities erg goed. Komend seizoen moet Dest een vaste waarde worden in het eerste elftal van de Amsterdammers.  

Delen: