Het absurd dure horloge van Cristiano Ronaldo

Horloge van Cristiano Ronaldo

Ronaldo was eindelijk weer even terug op Old Trafford voor de Champions League wedstrijd Manchester United – Juventus. Uiteraard ging in aanloop naar deze wedstrijd, alle aandacht richting CR7 en je zag hem daar oprecht van genieten. Tijdens de persconferentie gaf Ronaldo ook aan, dat het goed voelde om weer terug te zijn bij de club waar het voor hem begon. Tijdens deze persconferentie viel veel mensen één ding op: Namelijk het glimmende horloge van Cristiano Ronaldo.

horloge van cristiano ronaldo

Jacob&Co.

Het glimmende horloge was niet zomaar een horloge, maar een speciaal voor Ronaldo customised edition. Het gaat om een horloge van Jacob&Co., het merk waar Ronaldo sinds 2013 ambassadeur van is. Dit klokje behoort tot de Caviar Tourbillon collectie en kent een bizarre prijs. Voor het horloge met de 424 witte diamanten moet je namelijk meer dan 2 miljoen euro neertellen. Dat wordt dus nog even sparen!

FC Barcelona

Training

Via Manchester United, maakte Ronaldo naam in Europa en werd hij bij Real uiteindelijk één van de beste voetballers van de wereld. Dit bereikte CR7 door heel hard en gemotiveerd te trainen. In een video liet Ronaldo zien hoe zo’n training in zijn werk gaat. Klik hier en laat je inspireren door Cristiano!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,