Compilatie van IJsselmeervogels aanvaller Ali Akla by Musamaker

FC Barcelona

Musamaker

Michael Musa is een video editor en werkt onder de naam Musamaker. Als voetballiefhebber houdt hij zich vooral bezig met het produceren van de “Best Of” video’s van Nederlandse (prof)voetballers. Football-Lifestyle werkt samen met Musamaker, zodat ook wij onze volgers kunnen laten genieten van de heerlijke compilaties en het is tijd voor een nieuwe! Namelijk een heerlijke compilatie van IJselmeervogels aanvaller Ali Akla. ali akla

Ali Akla

Ali Akla brak door bij DVS’33 in Ermelo. Na 4 seizoenen te hebben gespeeld in het vlaggenschip van de Ermelose club, maakte hij de transfer naar IJselmeervogels. Daar kende Akla een flitsende start. Zelfs zo flitsend dat hij werd uitgenodigd voor het Olympische Elftal van Irak. Helaas raakte de jonge aanvaller daarna geblesseerd en is hij op dit moment nog aan het herstellen. De creatieve aanvaller hoopt dan ook snel op zijn rentree, maar moet helaas nog even geduld hebben. Ondertussen kan je al vast genieten van de heerlijke acties van Akla, dankzij Musamaker!

Nederlands elftal

Musamaker

Op de pagina “Musamaker” op Football-Lifestyle ga je alle video’s vinden die door Musamaker gemaakt zijn. Klik hier en houd de pagina goed in de gaten.

Social Media

Volg Musamaker ook op Facebook en Instagram en ontdek alle video’s die hij tot nu toe gemaakt heeft. Facebook: Klik hier voor de Facebook van Musamaker! Instagram: Klik hier voor de Instagram van Musamaker!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft een uitgebreid assortiment aan voetbalshirts en andere club kleding. Klik hier en ontdek de meest bijzondere voetbalshirts en trainingspakken bij Voetbalshop in haar collectie.  


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,