Het Inter Milan uitshirt seizoen 2019/2020

Het Inter Milan uitshirt seizoen 2019/2020

29 juni 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Inter Milan

Inter Milan heeft grootste plannen en willen aankomend seizoen weer echt mee gaan doen om het kampioenschap in Italië. De club uit Milaan is dan ook volop bezig op de transfermarkt om een nieuw Inter te vormen. De spelers die zullen worden aangetrokken door de Italiaanse grootmacht weten in ieder geval in welk shirt ze gaan spelen, want afgelopen week werden de nieuwe shirts gelanceerd. Het thuis shirt is uiteraard zwart-donkerblauw gestreept, maar onze aandacht gaat vooral uit naar het fantastisch nieuwe Inter Milan uitshirt!

Inter Milan uitshirt seizoen 2019/2020

Het Inter Milan uitshirt is dit jaar anders dan normaal. Nike introduceert een geheel nieuwe en ongewone look voor de club, namelijk een opvallende kleur met moderne toevoegingen. Het lcichtblauwe shirt kent zwart met gouden details. Deze zijn terug te vinden aan de mouwen, de kraag en het logo op de borst. Voor de rest is de “oldskool” sponsor Pirelli terug te vinden op de buik. Een fantastisch exemplaar als je het ons vraagt! Klik hier voor het nieuwe Inter Milan uitshirt!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste shirts, clubkleding en voetbalschoenen in haar collectie. Klik hier en ontdek alle nieuwste voetbalshirts op Voetbalshop!

Delen: