Nike lanceerd een Limited Nike Mercurial GS360

Nike

Nike en Adidas sluiten het jaar 2018 in stijl af met het Always Forward Pack en het Initiator Pack. Toch was het nieuwe Always Forward Pack voor Nike niet genoeg en dus besloot het merk om nog een limited Nike Mercurial GS360 schoen te lanceren. Het is een echte limited edition, want het Amerikaanse sportmerk produceert slecht 2018 exemplaren, die ook nog eens allemaal genummerd zijn.

nike-mercurial-superfly-green-speed-360

Nike Mercurial GS360

De Nike Mercurial GS360 is een remake van de Mercurial GS2 uit 2012 die alleen door Neymar werd gedragen. GS staat voor Green Speed en daarmee wordt gedoeld op de gerecyclede materialen die gebruikt zijn bij de productie van de schoen. De GS schoenen zijn altijd super licht, namelijk 175 gram. En daarmee is de GS360 niet alleen een opvallende Mercurial, maar ook nog eens ene hele speciale dus.

FC Barcelona

No Products Found

GS360

De GS360 is wel gemaakt met de trends van vandaag de dag. De schoen heeft namelijk ook het welbekende sokje. Daarnaast is de schoen ontworpen met een extreem flexibel en geweven 360-upper. Hierdoor is het dus een schoen die geïnspireerd is op zijn voorganger uit 2012, maar wel alle nieuwste technologieën bevat op het gebied van voetbalschoenen. En een leuk weetje s is dat zelfs de schoenendoos gemaakt is van gerecyclede materialen, dus mocht je een paar weten te bemachtigen, dan is het verstandig om ook deze te bewaren!

nike-mercurial-superfly-gs360

Racer Blue PhantomVSN

Eerder las je al dat Nike onlangs het Always Forward Pack lanceerde. Dit Pack kreeg nog een gave toevoeging met de Racer Blue PhantomVSN. Klik hier en lees alles over deze Nike Racer Blue PhantomVSN.

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft net als alle andere collecties, ook deze weer als één van de eerste in Nederland in haar collectie. Klik hier en check deze pagina, zodat jij als eerste jouw favoriete model uit de Nike Always Forward collectie kan bestellen!

Nike Strike Snood

Naast de nieuwe collectie voetbalschoenen, heeft Nike ook een ander revolutionair voetbalproduct gelanceerd. Het gaat om de Nike Strike Snood. Dit is het voetbalproduct dat zowel je oren, neus, mond als nek warm houdt in de koude winter maanden. Klik hier en lees alles over de Nike Strike Snood!

 


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,