Adidas lanceert de vernieuwde Adidas COPA 19 schoen

Ajax uitshirt 2015/16

Adidas

Adidas wil het jaar afsluiten met een klapper en dat is het Duitse sportmerk gelukt met de lancering van de nieuwste COPA. Waar de COPA altijd een klassiek model was, heeft Adidas de schoen nu omgetoverd tot een ultra modern model. Een volledige nieuw gezicht dus voor de schoen COPA en de ambassadeur van het model. Want niemand minder dan Juve speler Paulo Dybala wordt het nieuwe gezicht van de hypermoderne COPA.

7-adidas-copa-19-min

Adidas COPA 19

De Adidas COPA 19 is de eerste leren veterloze schoen. Uiteraard is er ook een model, de 19.1, die wel veters heeft. Daarnaast bevat de schoen een extreem zacht kangoeroeleren bovendeel en een Sockfit Collar. Deze past zich op een natuurlijke manier aan de vorm van je voeten aan, voor een ondersteunende fit en een gevoel alsof je op blote voeten loopt.

Fushion Skin

De Copa bevat Fusion Skin; een evolutie van klassiek leer. Het Purecut-bovendeel herdefinieert de touch door het gebied waarmee je de bal controleert te vergroten. Ten slotte brengt de X Ray Vamp je voet dichter bij de bal. Om Copa-spelers een stabiele beweging en verbeterde grip te bieden, heeft adidas een nieuw Exoframe ontwikkeld. Twee voetvormige inlegzolen bieden optimale demping, terwijl de positie en vorm van de noppen je beter laten roteren.

9-adidas-copa-19-min

COPA 19

Een volledige makeover dus van de voorheen klassieke Adidas Copa. Vooral het veterloze exemplaar vinden wij gruwelijk. Nu hopen dat ze snel worden geleverd, zodat wij zo snel mogelijk kunnen ervaren hoe de nieuwe COPA loopt en speelt!

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft de nieuwste modellen van alle merken altijd als één van de eerste in haar collecties. Dat geldt ook voor de Adidas COPA 19. De ultra moderne COPA is nu al te bestellen bij Voetbalshop. Klik hier en bestel deze ultra moderne voetbalschoenen!

Adidas Cold Mode Pack

Onlangs lanceerde Adidas nog het Adidas Cold Mode Pack. De modellen uit deze collectie zijn voorzien van een speciale technologie, waardoor je geen kouden voeten krijgt. Daarnaast hebben de schoenen een heerlijk winters kleurtje gekregen. Klik hier en lees alles over het Adidas Cold Mode Pack.


Webshop

– What Players Wear – 

Delen: