Nike lanceert de Limited Edition Nike Tiempo Legend VII 10R Elite

Nike lanceert de Limited Edition Nike Tiempo Legend VII 10R Elite

10 oktober 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Nike

Ronaldinho blijft voor velen een held en dat geldt zeker voor zijn kledingsponsor Nike. Het Amerikaanse sportmerk is nog steeds trots op een legende als Ronaldinho als Nike-athlete, dat Nike het weer eens tijd vond voor een 10R schoen. Het gaat om de Nike Tiempo Legend VII 10R Elite. Een klassieker, waar het hart van voetballiefhebber harder van gaat kloppen!

ronaldinho-r10-nike-tiempo

Nike Tiempo Legend VII 10R Elite

De Nike Tiempo Legend VII 10R Elite limited edition. Inderdaad een limited edition, want er zijn slechts 1000 exemplaren van deze schoen geproduceerd. De typische Ronaldinho schoen heeft dé kenmerken van een 10R Tiempo en uiteraard weer k-lederen afwerking. Dit alles in combinatie met de details en de gouden afwerking, is het Nike gelukt om een collectors item te lanceren.

Nederlands elftal

Ronaldinho

Terwijl Ronaldinho inmiddels definitief gestopt is, herinnert iedereen nog zijn typische en unieke stijl. De schoen die geïnspireerd is door de Tiempo Touch of Gold uit 2015, helpt hier natuurlijk aan mee en voor even denk je weer aan die goede ouden tijd, toen 10R nog samba voetbal speelde op het hoogste niveau. Een prachtige ode aan de Braziliaanse baltovenaar.

ronaldinho-nike-tiempo-gold

Tiempo Legend VII 10R Elite

Zoals gezegd kent de voetbalschoen een k-lederen afwerking en zijn natuurlijk de details te zien die onlosmakelijk verbonden zijn met Ronaldinho. Zo zijn er op de hak de vijf sterren afgebeeld en is op de flap van de schoen het Ronaldinho logo te zien. Een prachtige nieuw ontwerp waarbij de klassieke schoen is voorzien van een paar prachtige nieuwe elementen.

Tiempo Legend 7

Helaas is deze schoen een Limited edition en moet je van geode huizen komen als je er een paar in je bezit wilt krijgen. Toch heeft Nike nog meer gruwelijke Tiempo’s gelanceerd dit jaar. Voetbalshop heeft al deze Tiempo’s in haar collectie. Klik hier en ontdek alle andere Tiempo’s.

CR7 Chapter 7 Mercurial

Vorige maand lanceerde Nike nog de CR7 Chapter 7 Mercurial. Deze Cristiano Ronaldo schoen is de laatste in de reeks Mercurials, die special ontworpen zijn voor CR7. Klik hier een lees alles over deze speciale schoen!


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”8103,8097,8099,8101,8105,8095,7330,7336″]

– What Players Wear – 

Delen: