VIDEO ||De looptrainingen van Ajax in de jaren 90

FC Barcelona

Looptrainingen

In de jaren 90 kende Ajax een succesvolle periode. De Asmterdammers wisten de Champions League en de UEFA Cup dte winnen. Deze successen zijn deels de verdienste van de gouden lichting die Ajax die tijd kenden en natuurlijk van de trainer Louis van Gaal. Maar op het gebied van looptrainingen liep Ajax in die periode ver voor. De club zorgde ervoor dat de Ajax spelers anders trainde. Het was een totaal andere manier dan in die tijd in de voetbalwereld gebruikelijk was. Bijzonder om te zien.

Bob Haarms

Bobby Haarms

De looptrainingen stonden onder leiding van Bobby Haarms. De assistent training nam niet alleen de looptrainingen voor zijn rekening, maar ook de hersteltrainingen. Dit gebeurde met het wel bekende bankje. Na zijn overlijden is hier dan ook een standbeeld van gemaakt welke te zien is bij de Johan Cruijff Arena. Deze beelden doken onlangs op. Let vooral even op de looptrainingen die de spelers uitvoerden. Prachtig om te zien.

Winterstop

Eén van de taken van Bobby Haarms was om de spelers zo snel mogelijk fit te maken. Vandaag de dag zijn daar ook trainingen en tips voor en deze zijn iets anders ten opzichten van die in de jaren 90. Klik hier en lees onze 5 tips waardoor jij razend snel fit bent na de winterstop.

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Webshop

No Products Found

– What Players Wear – Delen:
Tagged