PUMA lanceert het nieuwe Manchester City uit en thuis shirt

PUMA lanceert het nieuwe Manchester City uit en thuis shirt

1 juli 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Manchester City

Manchester City speelt vanaf het seizoen 2019/2020 met PUMA kleding. De Engelse landskampioen heeft het Amerikaanse Nike ingeruild voor het Duitse sportmerk. 1 juli ging het contract in en dat moment liet Puma niet aan zich voorbij gaan. Op die dag werden namelijk direct het Manchester City uit en thuis shirt gepresenteerd en we moeten toegeven, die zien er vet uit!

Manchester City thuisshirt 19/20

Het thuisshirt is uiteraard gewoon lichtblauw gebleven, zoals we dit van Manchester City gewend zijn. Toch is er wel iets unieks op te merken ten opzichten van de tenues van voorgaande jaren. Want voor het eerst in de geschiedenis wordt het lichtblauwe shirt gecombineerd met paars. Daarnaast is er nog een heel gaaf detail verwerkt in het shirt. Het is het patroon in het shirt, dat verwijst naar de industriële revolutie. Tot slot wordt het shirt afgemaakt met het aangepaste logo ter eren van de 125e verjaardag. Al met al een prachtig exemplaar! Klik hier voor het nieuwe Manchester City thuisshirt!

Manchester City uitshirt 19/20

Net als het thuisshirt, richt ook het uitshirt zich op historische aspecten uit de stad Manchester. De “Madchester” jaren staan centraal in dit shirt en dan met name de nachtclub The Hacienda. De gele strepen verwijzen naar deze nachtclub welke dé plek was waar muziek, bands, DJ’s en opkomende artiesten de kans kregen. Een prachtig detail van een prachtig shirt! Klik hier voor het nieuwe Manchester City uitshirt!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste shirts, clubkleding en voetbalschoenen in haar collectie. Klik hier en ontdek alle nieuwste voetbalshirts op Voetbalshop!

Delen: