De mannen handtas is dé modetrend van 2020 bij profvoetballers

FC Barcelona

Mannen handtas

Mannen en handtassen is niet geen gebruikelijke combinatie. Toch kan hier dit jaar verandering in komen, als wij de profvoetballers moeten geloven. De mannen handtas is namelijk een veel terugkerend item op veel foto’s van bekende voetballers. En dit wordt bevestigd wanneer je de Nederlands Elftal spelers aankomen bij het hotel. Want ook dan vallen de hoeveelheid handtassen direct op. En laten we eerlijk zijn, als iemand er volgens de laatste modetrends bij loopt, dan zijn dat de profvoetballers wel. Nu alleen nog de vraag, zie jij jezelf ooit met een handtas op pad gaan?

depay-handtas

Voetbal

In de voetbalwereld dragen de spelers op wedstrijddagen al langer een tasje bij zich. Dit is echter een soort van toilettas en wordt enkel gebruikt op wedstrijddagen gebruikt. De spelers gaan nu dus een stap verder en dragen ook in hun vrije tijd hun kostbare bezittingen bij zich in een tas. Deze tas is ook een slag groter en wordt in de modewereld dan ook letterlijk de mannen handtas genoemd. Het voordeel is uiteraard dat je niks meer kwijt kunt raken doordat het uit je zakken valt!

Elia-handtas

Modetrend

De tassen van de profs zijn natuurlijk dure designtassen van onder andere; Gucci, Versace of Louis Vuitton. Wat opvalt is dat de tas vaak bijpassend is bij de outfit die de spelers dragen. Het is dus echt een accessoire die de outfit verrijkt. De tas wordt door de spelers in de hand gedragen of over de schouder heen. Het ziet er in combinatie met de outfits nog stoer uit ook, maar uiteraard blijft het wennen om een man te zien met een handtas. Maar uiteraard moet je bij elke modetrend eerst  wennen!

Sportsokken

Vorig jaar was er ook al een modetrend die door veel voetballers werd gedraagt en ook afkomstig was uit de voetbalwereld.  Dit waren namelijk de witte sportsokken.  Ook deze modetrend zal je in 2020  nog steeds zien. Klik hier en lees alles over deze modetrend!

Webshop

Delen: