Deze video laat zien waarom Matthijs de Ligt de Golden Boy Award heeft gewonnen

Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt is na Rafael van der Vaart in 2003, de tweede Nederlander ooit die de Golden Boy Award in ontvangst mag nemen. De verdediger van Ajax is door de Italiaanse sportkrant Tuttosport verkozen tot het grootste talent van 2018 onder de 21 jaar. Daarmee laat hij namen als Kluivert, Cutrone, Vinicius Junior en Trent Alexander-Arnold achter zich. Een knappe prestatie van Matthijs de Ligt!


FC Barcelona

No Products Found


Video

Natuurlijk is het knap als je als verdediger de Golden Boy Award wint, want over het algemeen bestond de concurrentie enkel uit aanvallers. Onderstaande video laat je nog eens zien waarom De Ligt is benoemd tot het grootste talent van 2018. En nu zijn we benieuwd wat zijn volgende club wordt.

Ajax

Ajax staat natuurlijk ook bekend als opleidingsclub en hanteert dan ook speciale trainingen voor elke speler, om die speler zo optimaal mogelijk te trainen. Onlangs werd het duidelijk hoe de keepers van Ajax worden getraind. Klik hier en bekijk zelf hoe deze keepers getraind worden.

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,