Mauro Icardi trakteert de gehele selectie op een prachtig cadeau

Ajax uitshirt 2015/16

Mauro Icardi

Mauro Icardi werd vorig seizoen met 29 dolpunten de topscorer van de Serie A. Waar menig spits denkt dat hij dit helemaal zelf heeft gerealiseerd, daar is Icardi een echte aanvoerder. De Argentijn beseft namelijk maar al te goed dat hij zonder zijn teamgenoten, nooit 29 doelpunten had gescoord. En om zijn teamgenoten daarvoor te bedanken gaf de gulle aanvaller wel een mooi cadeau aan de volledige selectie.

inter-milan-icardi

Rolex

Icardi kan niet meer stuk bij zijn teamgenoten. De aanvaller en topscorer van de Seria A trakteerde zijn teamgenoten namelijk op een Rolex. Dat deed om hen te bedanken voor het mede mogelijk maken van de 29 doelpunten. Een betere aanvoerder, spits en teamgenoot zijn wij nog niet tegen gekomen hoor!

mauro icardi rolex inter

1 op 1

Onder andere in de 1 op 1 situaties is Mauro Icardi ijzersterk. Wil jij net als Icardi dodelijk worden in de 1 op 1? Klik hier en ontdek vier tips waardoor jij elke 1 op 1 situatie doeltreffend zult zijn.

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar voetbalproducten die wij hebben getest, of trainingen en tips die je voetbalprestaties ten goede komen? Klik hier en vind een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

 

 


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,