Memphis Depay & Winne lanceren rapnummer Akwaaba

FC Barcelona

Memphis Depay

Memphis Depay is sinds zijn overstap naar Olympique Lyon weer aan het “vlammen”. De oud-PSV’er is belangrijk voor de Franse ploeg met zijn doelpunten en assits. Maar naast het voetballen is het algemeen bekend dat Depay nog een hobby heeft, namelijk muziek. Eerder bracht hij al een nummer uit en nu is het tijd voor een nieuwe track. Samen met de Rotterdamse rapper Winne heeft hij een nummer opgenomen genaamd: Akwaaba.

Akwaaba

Akwaaba betekent Welkom in het Ghanees. Er is niet voor niets voor deze titel gekozen, omdat de opbrengst namelijk naar de The Memphis Foundation. The Memphis Foundation zet zich in voor blinde en dove kinderen in Ghana, het vaderland van Depay. Voor de videoclip van het nummer Akwaaba zijn Memphis en Winne afgereisd naar het Afrikaanse land. Ze bezochten daar projecten voor blinde en dove kinderen. In de clip is onder andere een Ghanees blind kinderkoor te zien. Een fantastisch gebaar van Memphis en Winne! Luister het nummer en check de clip hieronder.

Nederlands elftal

Muziek

Voetballers en muziek gaan natuurlijk hand in hand samen. Wanneer de spelers niet op het veld staan dan zie je ze vrijwel altijd met oordopjes of een koptelefoon. De nieuwste trend op muziekgebied bij de profvoetballers zijn de Airpods. Klik hier en lees alles over de Airpods!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,