Video || Musamaker compilatie van Kay Tejan

Musamaker

Michael Musa is een video editor en werkt onder de naam Musamaker. Als voetballiefhebber houdt hij zich vooral bezig met het produceren van de “Best Of” video’s van Nederlandse (prof)voetballers. Football-Lifestyle werkt samen met Musamaker, zodat ook wij onze volgers kunnen laten genieten van de heerlijke compilaties en het is tijd voor een nieuwe! Namelijk een heerlijke compilatie van Quick Boys speller, Kay Tejan.

kay-tejan-quick-boys
FC Barcelona

Kay Tejan

Kay Tejan is een speler die zijn jeugdopleiding genoot bij het Amsterdamse AFC. De tweebenige aanvaller verruilde AFC in het seizoen 2016/2017 voor FC Volendam en wist daar een jaar geleden zijn debuut te maken tegen Fortuna Sittard. Toch zal een langer verblijf in Volendam er niet in voor Tejan en daarom maakte hij afgelopen zomer de overstap naar Quick Boys.

Bij de Katwijkse club maakt hij direct in druk in zijn eerste seizoen en Quick Boys had dan ook het liefst verlengd met de sterke aanvaller die er momenteel al 11 in heeft liggen. Toch kiest Kay Tejan voor een andere uitdaging en die heeft hij gevonden in de vorm van Kozakken Boys. Dat betekent dat hij dit seizoen nog vol gaat voor het kampioenschap met de oud club van Dirk Kuijt en dat hij volgend seizoen zijn nieuwe uitdaging heeft gevonden. Succes Kay en geniet hieronder van een paar heerlijk goals en acties van de Amsterdammer.

Musamaker

Op de pagina “Musamaker” op Football-Lifestyle ga je alle video’s vinden die door Musamaker gemaakt zijn. Klik hier en houd de pagina goed in de gaten.

Social Media

Volg Musamaker ook op Facebook en Instagram en ontdek alle video’s die hij tot nu toe gemaakt heeft.

Facebook: Klik hier voor de Facebook van Musamaker!

Instagram: Klik hier voor de Instagram van Musamaker!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft een uitgebreid assortiment aan voetbalshirts en andere club kleding. Klik hier en ontdek de meest bijzondere voetbalshirts en trainingspakken bij Voetbalshop in haar collectie.  


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged