New Balance lanceert de nieuwe Furon V5 en de Tekela

FC Barcelona

New Balance

Een nieuw jaar, een frisse nieuwe start moet New Balance gedacht hebben. Met de nieuwste Furon V5 en Tekela 1.0 geeft het Engelse sportmerk direct haar visitekaartje af in het nieuwe jaar. Waar de Furon V5 is ontworpen voor de #unstoppable spelers, daar is de Tekela bedoeld voor de #untouchable spelers. Daarmee is het New Balance gelukt om voor elke type speler een New Balance schoen te ontwikkelen.

New-Balance-Tekela-Furon

Kleur

New Balance heeft voor zowel de Furon V5 als de Tekela 1.0 gekozen voor een nieuwe kleurencombinatie. Waar voorgaande modellen opvielen door kleurrijke combinaties, is bij de nieuwste modellen gekozen voor zwart en emerald groen. Een kleurencombinatie die op een andere manier opvalt, namelijk door het strakke ontwerp in combinatie met de opvallende details. Bijvoorbeeld de schitterende groen-chromen zoolplaat van de Tekela en de branding aan de binnenkant van de schoen in het Emerald groen.

#Untouchable Tekela

De nieuwe Tekela is ontwikkeld voor de “untouchable” spelers. Dat wil zeggen de spelers die de wedstrijd weten te controleren en op de juiste momenten weten te versnellen met en zonder bal. Dat heeft het merk weten te creëren dankzij de pasvorm, maar ook het materiaal waardoor je het perfecte balgevoel ervaart. Het patroon dat te zien is op de bovenkant van de schoen, wordt ook wel Kinetic Stitch genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat je meer grip hebt aan de bal en daarnaast ook meer gevoel kan leggen in je passing en schoten. In combinatie met het vergrote oppervlak onder de veters zul jij dus die speler worden die met passjes op maat gaat strooien.

New-Balance-Tekela-Furon
Nederlands elftal


No Products Found

Zoals je van de Tekela gewend bent, is de pasvorm perfect. Doordat de schoen bij de enkel hoger doorloopt, heb je het gevoel dat schoen als een pantoffel om de voet zit. In combinatie met het synthetische materiaal waar de schoen van gemaakt is, zorgt dit voor de perfecte pasvorm. Draag jij de schoen liever iets losser, of juist zo strak mogelijk? Dat kan je zelf bepalen doordat er extra gaatjes in de zijkant van de schoen zijn aangebracht, zodat jij de schoen eventueel nog strakker kan strikken.

#Unstoppable Furon 5.0

De nieuwe Furon V5 heeft niet voor niets de hashtag “Unstoppable” gekregen. Daarmee doelt het Engelse sportmerk op de snelheid, acceleratie en nauwkeurigheid die de New Balance Furon V5 biedt. Het is dan ook de lichtste schoen die ooit is gelanceerd door New Balance.

New-Balance-Tekela-Furon

FantomFit & Hydraskin


Het Fantom Fit frame geeft op de belangrijkste plaatsen de benodigde ondersteuning aan de voet. In combinatie met het “Fantom Fit full foot skelet” zorgt deze technologie ervoor dat jouw voet de gehle 90 minuten op zijn plaats blijft zitten en het voelt alsof jouw voet en de schoen één zijn. Dit is van essentieel belang bij een versnelling en bij korte wendbare bewegingen. De Hydraskin in combinatie met de vergrote contactzone rondom de veters bevordert wederom het balgevoel. Je zult merken dat je niet alleen nauwkeuriger wordt in je passing, maar daarnaast ook makkelijker en met nog meer gevoel een lange pass op maat kan geven. Ook bij het afwerken op goal, zul je ervaren dat je gerichter kunt schieten.

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwe voetbalschoenen en teamkleding in haar collecties. Dat geldt ook voor de nieuwe New Balance voetbalschoenen. Klik hier en ontdek de nieuwe Tekela en Furon!

Sadio Mané

Football-Lifestyle mocht op uitnodiging van Voetbalshop aanwezig zijn bij de lancering van de nieuwe New Balance voetbalschoenen. Dit gebeurde in Bilbao en Manchester. Hét gezicht van New Balance is natuurlijk Sadio Mané en de Liverpool aanvaller was dan ook aanwezig in Manchester en wij hadden het gelijk dat wij hem mochten interviewen! Klik hier en lees het interview met Liverspool-ster Sadio Mané!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,