New Balance lanceert Liverpool Managers Collectie met Jurgen Klopp

Jurgen Klopp

Aankomend weekend beginnen eindelijk weer de grote competities. In Engeland willen de achtervolgers van Manchester City het dit seizoen spannender maken dan vorig jaar. De Engelse topclubs hebben dan ook aardig wat geld uitgegeven op de transfermarkt. Dit geldt ook voor Liverpool. De Champions League finalist gaf tot dusver 180 miljoen uit en dus zijn de verwachtingen hoog. Publiekslieveling en trainer Jurgen Klopp sprak eerder al uit dat het kampioenschap het doel is. Jurgen Klopp moet zijn team hier naartoe coachen en speciaal voor de populaire trainer heeft kledingsponsor dan ook een Liverpool Managers Collectie gelanceerd.

Liverpool Managers Collectie

De Liverpool Managers Collectie is de perfecte collectie voor elke supporter. De Liverpool Managers Collectie bestaat namelijk uit een jas, een regenjas, een gilet, een hoody, een naadloos T-shirt en een trainingsbroek. Het belangrijkste bij de collectie is dat het comfortabel zit en tegelijkertijd en strak uitziet. Het ‘Phantom black’ jack heeft een zware buitenlaag en wordt geleverd met ‘eco-sy’ technologie om de kou te bestrijden, en een dunner binnenjasje die gedragen kan worden tijdens warmere dagen. Voor de rest zijn alle producten ontworpen met het oog op comfort en dat het makkelijk en fijn zit. Dit is natuurlijk het belangrijkste voor een trainer, zodat hij zich alleen kan focussen op zijn team en de overwinning.

new-balance-liverpool-managers-collection-klopp-body_0000_fw18-managers-collection-0983-1
new-balance-liverpool-managers-collection-klopp-body_0002_060818-0900-bst-2-fw18-managers-collection-0957-1

new-balance-liverpool-managers-collection-klopp-body_0003_060818-0900-3-fw18-managers-collection-0950-1
new-balance-liverpool-managers-collection-klopp-body_0001_060818-0900-bst-fw18-managers-collection-4570-1

Voetbalshop

Benieuwd naar de Liverpool Managers Collectie? Houd dan de Liverpool pagina van Voetbalshop in de gaten. Uiteraard zijn de tenues voor het seizoen 18/19 al te bestellen! Klik hier en check alle Liverpool collecties!

Top 3

Vorige week zijn de laatste shirts gelanceerd. Wij maakte een top 3 van de gelanceerde shirts van vorige week. Ontdek onze top 3 hier!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,