New Balance launch event van de nieuwe Furon V5 en Tekela

New Balance launch event van de nieuwe Furon V5 en Tekela

31 januari 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

New Balance

New Balance is het jaar 2019  fantastisch van start gegaan. Het Engelse sportmerk heeft in de eerste maand van 2019 direct haar eerste nieuwe pack voetbalschoenen gelanceerd. Dit pack werd niet op een standaard manier gelanceerd, maar hiervoor werden twee dagen uitgetrokken in Bilbao en Manchester en Football-Lifestyle was samen met Voetbalshop erbij!

New-Balance-Furon-Tekela

Bilbao

New Blance is natuurlijk de kledingsponsor van Athletic Club en daarom was Bilbao een logische keuze voor de eerste kennismaking met de nieuwe Furon en Tekela. Na een lunch in het stadion San Mamés van Athletic Club, reisden we af naar het trainingscomplex waar wij de nieuwste schoenen voor het eerst konden testen. Bij het zien van de kicksen was voor ons één ding direct duidelijk: New Balance heeft twee fantastische modellen gelanceerd.

New-Balance-Furon-Tekela

Furon V5

Voetbalshop had de eer om op het trainingscomplex van Athletic Club beide modellen te mogen testen. Het was eerst de beurt aan de Furon V5. De Furon is na jarenlange studie en feedback van de spelers volledig vernieuwd, waarbij de nieuwste technologie is toegepast. Daarmee is de V5 de lichtste schoen ooit die door New Balance is gelanceerd. Dit is niet het enigste, want daarnaast is ook de grip en pasvorm verbeterd. Uiteraard hebben wij de Furon V5 uitgebreid getest. Klik hier lees alles over de nieuwe Furon V5.

New-Balance-Tekela-Furon

Tekela

Na de Furon was het de beurt aan de Tekela. Wat direct aan de Tekela opviel was uiteraard de groen-chromen zool. Een fantastisch detail welke de schoen doet opvallen. Voor de rest is de schoen zwar met de branding in het emerald groen afgebeeld. Op de Tekela is echter een patroon te zien. Dit is het zogeheten Kintetic Stitch en zorgt voor een betere controle. Daarmee heeft New Balance de Tekela een prachtige metamorfose gegeven qua kleur en techniek. Ook de Tekela hebben wij natuurlijk getest. Klik hier en lees alles over de nieuwe Tekela.

New-Balance-Tekela-Furon

Manchester

Na een dag de nieuwste New Balance kicksen te hebben mogen testen in de Baskische zon in Bilbao, was het tijd om af te reizen naar Manchester waar in het Victoria Warehouse de officiële lancering plaats vond. Een spannend moment, want de nieuwe Furon en Tekela werden officieel gelanceerd door niemand minder dan Liverpool ster Sadio Mané in het bijzijn van het designteam van beide kicksen. De kans natuurlijk om zowel Mané als het designteam te interviewen! Deze interviews zijn uiteraard binnenkort te lezen op Football-Lifestyle!

New-Balance-Tekela-Furon

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van de Nederland en België en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste voetbalschoenen en kleding in haar assortiment. Dat geldt uiteraard ook voor de Furon V5 en de Tekela. Klik hier en ontdek de nieuwste New Balance voetbalschoenen.

Sadio Mané

Het verhaal van Sadio Mané hoe hij alles ervoor over had om profvoetballer te worden is prachtig.

Klik hier en lees het verhaal van Mané richting de top!

Delen: