Neymar is de meest interessante voetballer ter wereld voor merken

Neymar 

Voetballers spelen vandaag de dag niet alleen maar voetbal, maar zijn buiten het veld ook actief met het runnen of sponsoren van een bedrijf. Dat geldt natuurlijk helemaal voor de grootste voetballers op aarde. Messi, Ronaldo en consorten worden allemaal betaald om zonnebrillen, horloges of koptelefoons te promoten.Een mooie bij verdiensten op de al enorme salarissen van de profvoetballers. Ende echte uitblinker op dit gebied is Neymar. Want hij is de meest interessante voetballer ter wereld voor merken.

neymar-boot-celebration-1

Merken

Onlangs nog tekende Neymar een nieuwe sponsordeal, waardoor hij gezicht is geworden van deNationale Bank van Qatar. Dankzij deze sponsordeal is de Braziliaan nu de meest populaire voetballer, met de meeste sponsordeals. De aanvaller van PSG maakt voor maar liefst 35 verschillende bedrijven reclame, waarmee hij 14 miljoen extra verdient in 2018. Wanneer je bedenkt dat Neymar al zo’n 57 miljoen euro verdient bij PSG, dan hoeven we alles behalve medelijden te hebben met Neymar Jr.

neymar gilette
FC Barcelona

No Products Found

Sponsoren

Hoewel Cristiano Ronaldo meer verdient met sponsoring, naar schatting 37 miljoen in 2018, zijn het de grote aantal deals dat Neymar het populairs maakt.. Nike blijft zijn hoofdsponsor dankzij een deal die loopt tot 2022, met de mogelijkheid om uit te breiden tot 2024, maar hij profiteert ook van lucratieve deals van Jordan,Beats, Red Bull, McDonalds, MasterCard, Gillette, Wish, Handicap International,TCL, Digible , Proibida, Cafe Pilao, Replay, C & A, Gol, Oppo, Gaga Milano,EA Games, Honda, AB InBev, Mr Z, Arco, Mauricio De Sousa, Skillab, Panini,Mattel, Romancer, Universo Dod Livros, Rico, Heilar, Air, Cerveja Prohibida enSidney Oliveira.

Social Media

Neymar heeft nu107 miljoen volgers op Instagram. Om dat in perspectief te plaatsen, heeft zijn huidige werkgever, PSG, slechts 17,4 miljoen volgers. Het is overweldigend,maar het is ook statistisch gezien een absolute zekerheid dat niet iedereen van Neymar’s volgers zelfs van voetbal houdt. Met jonge fans die tegenwoordig zowel individuele spelers als teams volgen, is het begrijpelijk dat merken ze zien als de perfecte marketing voor hun producten.

PSG X Jordan

Zijn werkgever PSG is ook actief als het gaat om samenwerkingen. Dit seizoen presenteerde de Franse topclub een samenwerking met het bedrijf van Basketball legende Michael Jordan. De collectie wordt door de spelers van PSG gedragen gedurende Champions League wedstrijden en is van pure klasse. Klik hier en ontdek de PSG X Jordan collectie.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,