Nike lanceert het gruwelijke Black Lux pack

FC Barcelona

Nike

Nike is het jaar 2019 goed begonnen. Het Amerikaanse sportmerk lanceerde begin 2019 een geheel nieuwe Phantom, het Game over Pack en heeft nu een gruwelijk nieuw pack gelanceerd. Het gaat om het Nike Black Lux pack en zoals de naam het al verklapt, gaat het om een zwarte collectie voetbalschoenen. Dat is natuurlijk al vet, maar de gouden details zorgen voor hele vette schoenen!

Black Lux pack

Het Black Lux pack kent opvallend veel modellen. De collectie bevat namelijk De Mercurial Superfly en de Mercurial Vapor, De PhantomVSN en de nieuwste PhantomVNM en tot slot de Tiempo Legend. Daarmee zorgt het Amerikaanse sportmerk ervoor dat er voor elke type speler een passende zwart gouden schoen kan dragen!

Mercurial Superfly Black Lux

nike-mercurial-black-lux
Nederlands elftal


No Products Found

Mercurial Vapor Black Lux

PhantomVSN Black Lux

PhantomVNM Black Lux

Tiempo legend Black Lux

nike-tiempo-legend-black-lux-10

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste voetbalschoenen en kleding in haar assortiment. Dat geldt ook voor het Nike Black Lux pack. Klik hier en bestel jouw favoriete Nike Black Lux voetbalschoen bij Voetbalshop.

Nike PhantomVNM

Zoals we eerder al schreven maakt ook de nieuwe PhantomVNM onderdeel uit van het Black Lux pack. Dit is de tweede versie van de PhantomVNM die verkrijgbaar is. Bij de eerste lancering was de schoen een stuk opvallender. Klik hier en lees alles over het nieuwe PhantomVNM model van Nike!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged