Nike & EA Sports lanceren special edition Nike PhantomVSN

Ajax uitshirt 2015/16

Nike & EA Sports

Eerder al lanceerde Adidas in samenwerking met EA Sports vier voetbalshirts voor Real Madrid, Bayern München, Juventus en Manchester United. Deze shirts worden zowel gedragen in de game FIFA 19, als in het echt. Nu is het de beurt aan Nike en het Amerikaanse sportmerk heeft gekozen voor EA Sports special edition PhantomVSN voetbalschoenen.

nike-easports-phantom-2

Nike PhantomVSN

De schoen heeft een blauw/paars kleurtje gekregen en zwart/rode details. Deze details komen terug op de gehele schoen en zijn onder andere te zien op de nopppen en romdom het logo. Het meest opvallend is de zool, deze heeft een parel kleur gekregen en deze glimt dan ook lekker. En natuurlijk is het EA Sports logo niet vergeten, want deze is in het goud terug te vinden op de flap van de schoen. Al met al een hele opvallende special edition!

Controller

De echte gamers onder ons is natuurlijk direct wat opgevallen; de figuurtjes die afgebeeld zijn op de gehele schoen. Dit zijn uiteraard de knopjes van de controllers en daarbij is gekozen voor zowel de knopjes van een XBOX controller, als die van de Playstation 4. Een leuk detail, waardoor het echt een EA Sports/FIFA19 schoen wordt.

nike-easports-phantom-5

Adidas X EA Sports

Zoals wij eerder al schreven, lanceerde Adidas X EA Sports eerder al shirts van de vier grootste Adidas clubs. Klik hier en ontdek deze vier shirts.

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft al eerste alle nieuwste shirts en voetbalschoenen in haar collectie. Dat geldt ook voor de EA Sports Phantoms. Klik hier en bestel jouw paar. 


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,