Nike lanceert het Nike Game Over Pack

FC Barcelona

Nike

Nike heeft haar eerste pack van 2019 gelanceerd. Het gaat om het Nike Game Over Pack. Het Pack bestaat uit vier modellen; de Mercurial, de Tiempo, de Phantom VSN en de nieuwe Phantom VNM. Daarbij heeft het Amerikaanse sportmerk gekozen voor twee kleurencombinaties. De Phantom modellen hebben een opvallende rode kleur gekregen en de Mercurial en Tiempo een grijs-gele kleurencombinatie. Heel vet!

Phantom VSN & VNM

Eerder schreven wij al over de kenmerken van de beide Phantom schoenen. Klik hier en lees het uitgebreide artikel. Beide modellen richten zich op andere type spelers. De Phantom VSN is meer voor de controleur die zijn teamgenoot met een perfecte pass voor de keeper kan zetten. De Phantom VNM is meer gericht op de vliegensvlugge aanvaller met een neusje voor de goal. Een prima zet dus van Nike om voor elke type speler een Phantom te ontwikkelen! Klik hier en lees het uitgebreide artikel.

nike-phantom-vsn-vnm
Nederlands elftal

Nike Mercurial Game Over

nike-game-over-mercurial

Je kan ook bij het Game Over pack weer kiezen tussen de Mercurial met sokje en een exemplaar zonder sokje. Het is één van de meest populaire voetbalschoenen van Nike op dit moment en dan komt mede doordat het een schoen is die gericht is op snelheid in combinatie met een strak uiterlijk. Voor de Mercurial Game Over is gekozen voor een grijze schoen met hele vette gele details die doorlopen aan de zijkant en zool van de schoen. Gaaf!

nike-mercurial-game-over

Nike Tiempo Game Over

nike-game-over-tiempo

De Tiempo is natuurlijk uitgegroeid tot een klassieker onder de Nike voetbalschoenen. De degelijke Tiempo heeft dezelfde kleurencombinatie gekregen als de Mercurial en wij moeten toegeven dat het goed oogt!

nike-tiempo-game-over

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd de nieuwste modellen voetbalschoen en kleding als één van de eerste in haar collectie. Uiteraard geldt dat ook het nieuwe Nike “Game Over Pack”. Klik hier en ontdek het Nike Game Over Pack bij Voetbalshop.

Nike Premier 2.0

Eerder dit jaar lanceerde Nike ook al haar nieuwe Premier schoen. Deze schoen bevat een speciale zool die een einde moet maken aan één van de grootste ergernissen onder voetballers; modder onder de schoenen. Klik hier en lees alles over de nieuwe Nike Premier 2.0.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged

nike-game-over-pack-

FC Barcelona

nike-game-over-pack-

nike-game-over-pack-

Delen: