Nike lanceert de CR7 Chapter 7 Mercurial schoenen

Nike lanceert de CR7 Chapter 7 Mercurial schoenen

18 september 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

CR7 Chapter Mercurial

In 2015 werd voor het eerst een CR7 Chapter schoen gelanceerd. Nu 3 jaar veder is het de beurt aan het 7de en dus laatste hoofdstuk van de CR7 Mercurial collectie. Een collectie die speciaal werd ontworpen voor Cristiano Ronalod en gedurende de 7 Chapters het verhaal vertelde over het persoonlijke leven van Ronaldo en zijn voetbalcarrière. Vandaag was het dus de beurt aan de CR7 Chapter 7 Mercurial. Een treurig moment voor elke Ronaldo fan.

cr7 chapter 7

CR7 Chapter 7 Mercurial

De 7 hoofstukken hebben een verhaal verteld over het totale leven van Ronaldo. Van zijn geboorteplaats tot de clubs waar hij heeft gevoetbald en de prijzen die CR7 heeft gewonnen. In het 7de en laatste Chapter ligt de focus vooral op het rugnummer van Ronaldo, nummer 7. Het nummer is in het klein over de gehele schoen te zien en op fantastisch wijze verwerkt op de wreef van de schoen. De voorkant van de schoen die zilver is, loopt langzaam over in het knalrood en daarmee is Chapter 7 niet alleen een schoen met veel details, maar ook één die op de juiste manier opvalt!

cr7 chapter 7 nike

Nederlands elftal

De onderkant van de schoen bestaat net zoals de Nike X Jordan schoenen uit een Carbon zool. Bij deze schoen heeft dat echter nog een speciale verwijzing, namelijk naar de Carbon Fiber Mercurial die Ronaldo droeg in 2008. Een prachtig detail en om dit laatste Chapter compleet te maken staat de handtekening van CR7 op de hiel. Daarmee heeft Nike een prachtige laatste schoen aan deze historische collectie toegevoegd.

Nike X Jordan

Nike heeft nog meer vette samenwerkingen. Onlangs werd de samenwerking tussen PSG en Jordan nog gelanceerd en deze bevatte ook een paar gruwelijke Nike X Jordan Mercurials en PhantomVSN’s. Klik hier en lees alles over beide schoenen!

Voetbalshop

Wil jij als één van de eerste de CR7 Chapter 7 Mercurial in je bezit hebben? Klik dan hier en houd deze pagina in de gaten, zodat jij als eerste deze historische schoenen kunt pre-orderen.


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”7273,7269,7275,7252,7250,7248,7256,5347,5327,5333,5300,5341″]

– What Players Wear – 

Delen: