Nike lanceert de unieke Jordan Brand x PSG collectie

Jordan Brand x PSG

Eindelijk is het zover. De Jordan Brand x PSG is gelanceerd door Nike. Waar we al lekker werden gemaakt door posts van wereldsterren als Justin Timberlake en Travis Scott die de collectie droegen, is het nu eindelijk mogelijk om zelf ook de collectie te bemachtigen. En verzamel alvast maar al je spaargeld, want deze collectie mag je niet laten hangen!

psg-jordan-collectie

Jordan Brand

De Jordan Brand is geen onbekende in Parijs. Het merk heeft namelijk een eigen store en vanaf 2017 werkt het merk ook nog eens samen met de Franse Basketbal Federatie. Nu gaat het merk nog een stapje veder, door de samenwerking aan te gaan met de club uit Parijs, PSG. Het is de eerste samenwerking met een voetbalclub ooit voor het merk van voormalig topbasketballer Michael Jordan, maar als dit pas het begin is, dan kunnen wij niet wachten op de vervolg collecties!

Jordan Brand x PSG

De collectie bevat zowel lifesteyle als performance artikelen. De gruwelijkste artikelen zijn toch wel de twee wedstrijdshirts, die daadwerkelijk gedragen zullen worden door PSG en wel in de Champions League! Naast de voetbalshirts, kunnen de spelers van PSG ook hun kunsten gaan vertonen op voetbalschoenen uit de Jordan Brand x PSG collectie. Er is gekozen voor een Mercurial Vapor & PhantomVSN. Daarnaast bevat de collectie ook nog hele vette training- en lifestyle items. Al met al een hele gruwelijke en complete collectie!

Jordan Brand x PSG Shirts

Jordan_Brand__Paris_Saint-Germain_as_its_First-Ever_Football_Club_Soccer_21_original

FC Barcelona

No Products Found

Jordan_Brand__Paris_Saint-Germain_as_its_First-Ever_Football_Club_Soccer_25_original

Jordan Brand x PSG Training & Lifestyle

psg-jordan-9

psg-jordan-12

Jordan Brand x PSG voetbalschoenen

Jordan_Brand__Paris_Saint-Germain_as_its_First-Ever_Football_Club_Soccer_9_original-e1536837532187

psg-jordan-7

Shirts

De shirts zijn modern, strak en vooral heel stijlvol. Het symbool van de Jordan collecties, de dunkende Michael Jordan, komt terug op alle items. Op de wedstrijdshirts is deze te zien op de borst, waar normaal gesproken het Nike logo is afgebeeld. Voor de rest hebben de shirts de kleuren zwart, wit en rood. Kleuren die niet alleen veel te zien zijn bij PSG, maar ook leidend zijn in alle Jordan collecties.

Naast de spelers, speelt ook de keeper in een Jordan Brand x PSG shirt. Deze zal geheel rood zijn. Daarnaast is er nog een heel vet detail toegevoegd. De bedrukking op de shirts, is namelijk hetzelfde als de bedrukking op de Chicago Bulls shirts uit 1998, waarin Michael Jordan zijn 6de NBA titel binnensleepte en de NBA Finals MVP won. Al met al een gruwelijke collectie, waarbij over elk detail is nagedacht. Wij kijken nu al uit naar de Champions League wedstrijd van PSG, om de spelers te zien schitteren in deze gruwelijke collectie!

psg-jordan-bedrukking1

Voetbalshop

De grootste online voetbalspecialist van Nederland is natuurlijk Voetbalshop en het kan dan ook niet anders dat Voetbalshop als één van de eerste in Nederland de Jordan Brand x PSG collectie aanbiedt. Klik hier en ontdek de complete Jordan Brand x PSG bij Voetbalshop!

PSG 18/19 uitshirt

Naast de gruwelijke Jordan X PSG collectie, heeft PSG dit seizoen ook een gruwelijk uittenue met hele vette details! Klik hier voor alles over het PSG 18/19 uitshirt!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,