Nike lanceert het FC Barcelona 18/19 3de shirt

Ajax uitshirt 2015/16

FC Barcelona

Wanneer je dacht dat de sportmerken eindelijk alle 3de shirts gelanceerd zouden hebben, komt er toch weer een merk met een verrassing. Nike had namelijk nog een shirt voor ons tegoed. Het FC Barcelona 18/19 3de shirt. Het is een shirt met hele vette details, maar de kleurkeuze vinden wij toch wel vrij opvallend van Nike.

fc-barcelona-3de-shirt-18-19

FC Barcelona 18/19 3de shirt

De wereldberoemde Avinguda Diagonal-straat in Barcelona is afgebeeld op het nieuwe 3de shirt van Barca. Net zoals bij alle andere 3de tenues van Nike, is er dus ook bij het FC Barcelona 18/19 3de shirt gekozen voor mooi eerbetoon aan de stad.

Voetballer Senior Design Director van Nike Football, Pete Hoppins, gaf uitleg aan het creatieve ontwerp van het nieuwste Barcelona tenue: “We zijn ervan overtuigd dat het tenue een opwindend exemplaar is en daarom bij FC Barcelona past. De voetbalclub is een groot onderdeel van de historie van de stad Barcelona en dat is terug te zien in de straten van Barcelona. Dit heeft ons geinspireerd voor het FC Barcelona 18/19 3de shirt.

fc-barcelona-3de-shirt-18-19

Er zijn 10 verticale strepen op het thuisshirt te zien. Deze 10 strepen staan symbool voor de 10 belangrijkste districten van de stad.  Terwijl de “Volt Yellow” -uitrusting herinneringen oproept aan een beroemde-campagne uit het seizoen 2005/2006 en de avontuurlijke geest en gedachtes van de club. Met een patroon gebaseerd op een luchtfoto van Barcelona’s beroemde Eixample-district en zijn wijken, biedt de derde strook een extra-speciale verbinding geïnspireerd door het landschap van de stad.

5 mooiste 3de shirts

Eerder maakte wij al een top 5 van de mooiste 3de shirts van de maand september. Check onze top 5 hier!

Voetbalshop

Wil jij het nieuwe FC Barcelona 18/19 3de shirt bestellen, of het nieuwe thuis- en uittenue? Klik dan hier en check de complete FC Barcelona 18/19 collectie bij Voetbalshop!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,