Nike lanceert het Inter Milan 18/19 3de shirt

Ajax uitshirt 2015/16

Nike

De focus ligt bij Nike deze weken duidelijk op één soort shirt, namelijk de 3de shirts van de clubs. Naast de lancering van onder andere het 3de shirt van Atletico, Manchester City en Chelsea is het nu de beurt aan Inter Milan. En wij moeten toegeven dat ook het Inter Milan 18/19 3de shirt een prachtig exemplaar is.

Inter Milan 18/19 3de shirt

Inter Milan 18/19 3de shirt

Het shirt is geïnspireerd door het wereldberoemde Milaanse Duomo. Deze kathedraal met marmeren vloeren en opvallend uiterlijk vormen de inspiratie achter het design. En zoals we van Nike gewend zijn, kent ook het Inter Milan 18/19 3de shirt een plattegrond van het centrum van Milaan als patroon op het shirt. Fantastische details die de club en de stad met elkaar verbinden. Het grijze kruis zorgt voor nog net iets meer verbinding, want dit kruis staat symbool voor de “Cross of ST. Geoge” wat een symbool is voor de stad Milaan.

Inter Milan 18/19 3de shirt

Het tenue wordt afgemaakt door een broekje en kousen in dezelfde grijze kleur met de donkerblauwe details. En daarmee spelen Stefan de Vrij en zijn ploeggenoten in een heel strak en vet tenue met een prachtig eerbetoon aan de stad en club, hun Europese wedstrijden. Wederom complimenten voor Nike!

Voetbalshop

Wil jij het nieuwe Inter Milan 18/19 3de shirt bestellen, of het nieuwe thuis- en uittenue? Klik dan hier en check de complete Inter Milan 18/19 collectie bij Voetbalshop!

18/19 3de shirts

Zoals we eerder al aangeven is Nike de laatste periode druk bezig met de lancering van de 3de tenues van de clubs. Uiteraard schreven wij ook over de 3de shirts!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,