Nike lanceert het Tottenham Hotspur 3de shirt 18/19

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur is het seizoen goed begonnen. De club won haar eerste competitie wedstrijd in en tegen Newcastle United. Dit deed de club uit Londen met overigens dezelfde selectie als vorig jaar. Want The Spurs hebben geen versterkingen aangetrokken deze zomer. Wat wel nieuw was, is het shirt waarin Tottenham speelde. Want op de wedstrijddag zelf lanceerde Nike namelijk het nieuwe Tottenham Hotspur 3de shirt 18/19.

1-spurs-18-19-third-shirt

Tottenham Hotspur 3de shirt 18/19

Het nieuwe donkerblauw met groene Tottenham Hotspur 3de shirt 18/19 is niet alleen een nieuwe kleurencombinatie qua shirts voor the ploeg van Pochettino, daarnaast heeft het ook een heel vet detail. Op de voorkant van het shirt is namelijk de kaart van Londen afgebeeld en daarmee is de club letterlijk met de stad verbonden. Gruwelijk!

7-spurs-18-19-third-shirt

Tenue

Het nieuwe 3de shirt zal voornamelijk tijdens Europese wedstrijden gedragen worden, en werd dan alleen gelanceerd tijdens de seizoensopening tegen Newcastle. De broekjes zijn dezelfde kleur groen als de shirts en de kousen zijn daarentegen weer aan de bovenkant groen en dat gaat weer over naar de donkerblauwe kleur van het shirt. Daarmee ziet het gehele tenue er strak en als één gehele uit. Heel vet!

PSG

Een andere club dat met de kaart van de stad op het shirt speelt is PSG. Echter is het detail daar heel anders verwerkt. Hoe? Dat lees je hier!

Voetbalshop

Wil jij als één van de eerste het nieuwe Tottenham Hotspur 3de shirt 18/19 in je bezit hebben? Bestel het shirt dan hier! zodat jij als eerste het nieuwe Spurs shirt ontvangt!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,