Nike lanceert de nieuwe Nike FC streetwear collectie

Voetbalshirts

Wij schreven al eerder over één van de modetrends die elke voetballiefhebber toejuicht, namelijk de voetbalshirts. De voetbalshirts zijn namelijk razend populair en het item voor dé streetwear outfit van deze zomer. Dit is ook de grotere merken niet onopgemerkt gebleven. Zo hebben bijvoorbeeld Versace, Gucci en natuurlijk BALR. hun eigen shirt gelanceerd. Want je kunt er natuurlijk voor kiezen om een replicashirt te dragen of één van een fashion label, maar je kan het natuurlijk ook combineren. Dat kan namelijk met de Nike FC streetwear voetbalshirts!

NIKEFC2018-tekstbreedte-1000x620-foto1

Nike FC streetwear voetbalshirts

De nieuwste collectie Nike FC streetwear voetbalshirts sluiten precies aan op de modetrend van deze zomer. De moderne shirts lijken precies op een exemplaar van een club. Het Nike logo is op de ene borst afgebeeld en op de andere borst het embleem van Nike FC. Op de buik staat er “Just Do It” of “Nike F.C.”, natuurlijk de slogan van Nike en de naam van de collectie en daarmee zijn de shirts ook voorzien van een sponsor. Een mooi detail is het patroon welke in de stof te zien is. Daar is namelijk Nike FC in verwerkt. Al met al hele vette shirts, die je eigenlijk ook op het veld had willen zien.

NIKEFC2018-sliderheader-1920x720-foto5

Exclusief

En zoals we van Nike en vooral Nike FC kennen zijn de collecties wederom exclusief en lang niet overal te verkrijgen. In Nederland is voetbalshop één van de weinige aanbieders van de nieuwe Nike FC streetwear voetbalshirts. Klik hier voor de complete nieuwe Nike FC collectie!

nike-fc-voetbalshirts

Voetbalslippers

Naast de voetbalshirts zijn de voetbalslippers ook een modetrend van deze zomer. Uiteraard schreven wij ook over deze fantastische zomertrend voor de voetballiefhebbers. Lees hier welke voetbalslippers er vooral in de mode zijn!

Voetbalshop

Wil jij het nieuwe shirt van jouw favoriete voetbalclub? Bezoek dan hier Voetbalshop. Voetbalshop heeft alle nieuwe voetbalshirts en tenues als één van de eerste in Nederland in haar collectie. Je kan ze zelfs al pre-orderen! Klik dus hier voor jouw favoriete shirt!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged