Nike presenteert de langverwachte Mercurial Touch Elite Keepershandschoen

24 mei 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Mercurial Touch Elite

Het zijn drukke tijden voor de medewerkers van Nike. Eerder werd de nieuwe collectie Mercurial 360 voetbalschoenen gepresenteerd en niet veel later is het de beurt aan de keepershandschoenen. Net als bij de Mercurial 360 collectie, werd er ook naar deze Mercurial Touch Elite keepershandschoen halsreikend uitgekeken. Het gaat namelijk niet zomaar om een handschoen, maar om een revolutionaire keepershandschoen, die nu al “de handschoen van de toekomst” wordt genoemd. Maar wat is er zo speciaal aan de nieuwste exemplaren van Nike?

Handschoen van de toekomst

We kunnen wel degelijks tellen dat deze Mercurial Touch Elite keepershandschoenen revolutionair zijn. De ontwerpers hebben de “oude” versies eens goed onder de loop gehouden en dit resulteerde in veel vragen in praktisch opzicht. Want waarom heeft een handschoen altijd een polsband met klittenband, van die grote padding op de bovenkant en bestaat een handschoen uit meerdere componenten? Al deze vraagstukken zijn meegenomen in het ontwerp en resulteerde in een nieuw soort keepershandschoen!

nike-strapless-gloves-7

De polsband heeft plaats gemaakt voor een flexibele mouw. Daarnaast is de handschoen 33% lichter en 475 dunner dan zijn voorgangers. Voor de perfecte grip heeft Nike de All Condition Control (ACC) technologie toegepast. En de naam verklapt het al, maar deze technologie zorgt ervoor dat jij onder welke omstandigheid dan ook, grip hebt op de bal!

FC Barcelona

Wij zijn fan van de handschoenen van de toekomst. Niet alleen door de technologie, maar ook omdat ze er een stuk gruwelijker uit zien dan de gebruikelijke keepershandschoenen! Wel moeten we nog even wachten voordat de nieuwste juweeltjes in de winkel liggen. Naar verwachting zijn de Mercurial Touch Elite handschoenen medio mei verkrijgbaar!

nike-strapless-gloves-1

Heb je het nieuwste “Just Do It” voetbalschoenen pack van Nike al gezien? Lees alles over deze gruwelijke kicksen hier!


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”5362,5365,5368,5359,5312,5315,5324,5347,5327,5333,5300,5341″]

– What Players Wear – 

Delen: