Nike lanceert de Phantom VSN & VNM uit het Game Over Pack

FC Barcelona

Nike

Nike heeft haar eerste pack van het jaar 2019 gelanceerd. Het gaat om het Game Over Pack en naast de vertrouwde modellen heeft dit Pack een primeur. Namelijk een nieuwe Phantom en wel de Phantom VNM. Een prachtige toevoeging aan de al bestaande Nike modellen en één ding hebben de Phantom VSN & VNM wel gemeen; dezelfde opvallende kleur!

Nike Phantom VSN & VNM

De Nike Phantom VNM is dus de nieuwkomer. Het is een schoen met moderne technieken die zijn toegepast op een schoen die duidelijk geïnspireerd is op de old skool T90 en Hypervenom. Het is dan ook een lichtere en snellere schoen dan de Phantom VSN en is bedoelt voor de snelle aanvallers met een neusje voor de goal. Een hele gave aanvulling!

De Phantom VSN bevat net als zijn voorgangers de nieuwste technologie. Het is dan ook de kleur die de schoen onderscheid van zijn voorgangers.  De opvallende rode kleur hebben wij nog niet eerder gezien bij de Phantom, maar is zeker een goede keuze. Daarnaast is de Phantom VSN, zoals we dat van de schoen verwacht zijn, een schoen voor de assistent-koning. Spelers die de wedstrijd 90 minuten weten te controleren en met hun passing een teamgenoot 1 op 1 kunnen zetten.

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd de nieuwste modellen voetbalschoen en kleding als één van de eerste in haar collectie. Uiteraard geldt dat ook voor de Phantom VSN en Phantom VNM uit het nieuwe Nike “Game Over Pack”. Klik hier en ontdek beide modellen bij Voetbalshop.

Nike Premier 2.0

Eerder dit jaar lanceerde Nike ook al haar nieuwe Premier schoen. Deze schoen bevat een speciale zool die een einde moet maken aan één van de grootste ergernissen onder voetballers; modder onder de schoenen. Klik hier en lees alles over de nieuwe Nike Premier 2.0.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged