Nike lanceert de PhantomVNM, geïnspireerd op een legendarische klassieker!

Nike lanceert de PhantomVNM, geïnspireerd op een legendarische klassieker!

29 maart 2020 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Nike PhantomVNM

De Nike Total90 air zoom is natuurlijk één van de meest legendarische voetbalschoenen ooit. Wanneer wij voetballiefhebbers deze voetbalschoen zien, dan gaat ons hart sneller kloppen. Maar er is goed nieuws voor de liefhebbers van de schoen die in de top 6 staat van de beste voetbalschoenen ooit. De legendarische Nike Total 90 air zoom krijgt namelijk een remake. Het gaat om de nieuwste Nike PhantomVNM.

Nike Future DNA

Nike heeft een nieuwe collectie gelanceerd, genaamd het Future DNA pack. De Nike PhantomVNM is het derde model uit de Future DNA lijn, waarin elke schoen geïnspireerd is door een klassieker. Bij de Phantom is dat duidelijk de Nike Air Zoom Total 90 II uit 2002. De schoen heeft net als zijn voorganger de iconische schuine streept met daarin de veters.

Nike PhantomVNM

De Nike PhantomVNM richt zich net als de Total 90 op kracht, precisie en comfort. Dit is dan ook de reden dat uitgerekend de Phantom de look van de klassieke Total 90 heeft gekregen. Daarnaast hadden beide modellen ook al een overeenkomst, want beide schoenen hebben de veters schuin aan de buitenkant zitten. De Phantom en de Total 90 zijn de enige schoenen uit de Nike geschiedenis met dit kenmerk.

phantom-t90-nike
phantom-t90-nike-total-90

Limited Edition

De Nike Phantom Future DNA is net als de andere modellen uit het Future DNA pack, een limited edition. Dit betekent dat er slechts een beperkt aantal schoenen worden gemaakt. Gelukkig zijn de schoenen al te pre-orderen bij Voetbalshop en wij hebben hieronder uiteraard voor jou de link hieronder toegevoegd.

Klik hier om de nieuwste limited edition Nike PhantomVNM te bestellen!

phantom-t90-nike

Beste voetbalschoenen ooit

Zoals gezegd behoort de Nike Air Zoom Total 90 II tot de beste voetbalschoenen ooit volgens velen. Uiteraard zijn er nog 5 klassiekers, welke het lijstje compleet maken en uiteraard hebben wij deze voor jou.

Klik hier voor de 6 beste voetbalschoenen ooit.

Delen: