Nike lanceert de wit-rode Premier 2.0 met Anti-Clog technologie

FC Barcelona

Nike Premier 2.0

Nike heeft de eerste Premier 2.0 van het nieuwe jaar gelanceerd. Eén van de klassieke modellen van Nike heeft nieuwe kleuren gekregen en is daarmee een opvallend mooi exemplaar. Daarnaast heeft deze Premier iets speciaals, namelijk de Anti-Clog zool. Deze zool maakt een einde aan één van de grootste ergernissen onder voetballers. Al met al dus een fantastische eerste Premier van dit nieuwe jaar!

nike-premier-ii-white-red
Nederlands elftal


No Products Found

Premier 2.0

De witte schoen kent rode details. Zo is het Nike logo aan de zijkant, de kenmerkende flap en het vintage logo op de hak allemaal in het rood. De Anti-Clog zool is zwart, de standaard kleur van deze nieuwste zool van het Amerikaanse sportmerk. Al met al weer een heerlijke schoen, die elke voetballiefhebber altijd mooi zal vinden.

nike-premier-ii-white-red-min

Anti-Clog technologie

Nike’s Anti-Clog technologie is één van de meest innovatieve doorbraken in het ontwerp van voetbalschoenen. Het is een oplossing voor een echt voetbalprobleem, namelijk het vast blijven zitten van modder en gras onder de schoenen. Deze nieuwe zool zorgt ervoor dat dit er automatisch afvalt en je dus altijd grip houdt op het veld. Het is niet voor niets dat steeds meer professionele spelers overstappen op Anti-Clog, en naarmate Nike de technologie ontwikkelt met nieuwe kleuren en minder gewicht zullen dit ongetwijfeld nog meer spelers worden.  

Adidas

Adidas lanceerde dit jaar al het eerste pack. Het Exhibit Pack van Adidas bevat uiteraard ook een vernieuwde COPA in een nieuwe kleurencombinatie. Klik hier en ontdek de COPA en alle andere modellen uit het Adidas Exhibit Pack.

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak. Voetbalshop heeft dan ook altijd de nieuwste schoenen, kleding en limited edition producten als één van de eerste in haar assortiment. Dat geldt ook voor de Premier schoenen. Klik hier en ontdek het complete aanbod van de Nike Premier schoen op Voetbalshop.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged