PSG en Nike lanceren een roze trainingscollectie

FC Barcelona

PSG en Nike

Paris Saint-Germain en Nike zijn het jaar 2019 fris en fruitig begonnen. De nieuwste trainingskleding van de kampioen van Frankrijk is namelijk heel fris en opvallend. En daarmee heeft het Amerikaanse sportmerk de meest opvallende collectie van de Parijzenaren van dit seizoen gelanceerd!

psg-pink-collection
Nederlands elftal


No Products Found

trainingscollectie

De felroze kleur dompelt De collectie bestaat uit een trainingspak, trainingsjack en T-shirt die alle de felroze kleur hebben gekregen. De excentrieke roze kleur is al te zien op de PSG-trainingslijn, evenals eerdere 3de tenues van Nike. Echter heeft het merk er nu voor gekozen om de felroze kleur als basis te gebruiken, waarbij alle producten zwarte details hebben. Eigenlijk is dus de eerdere trainingslijn van PSG omgedraaid qua kleur.

Logo

Toch is de kleurenverandering niet de enigste verandering die Nike heeft doorgevoerd. Want waar normaal gesproken het welbekende Nike logo op de brost van alle voetbalkleding was afgebeeld, daar staat nu de naam van het merk in retro stijl afgebeeld. Dit is een duidelijke verandering, waardoor de collecties een stoerdere en meer retro look krijgen, zodat de producten ook gedragen kunnen worden om een stoere streetwear outfit te creëren.  

Jordan

Rondom de Champions League wedstrijden trainen en spelen de spelers van PSG in trainings en wedstrijdkleding van PSG X Jordan. Het merk van de oud basketballer heeft een hele vette lijn voor Neymar & Co. gelanceerd. Klik hier en ontdek de Jordan collectie van PSG.

Voetbalshop

De online voetbalspeciaalzaak van Nederland is Voetbalshop. Voetbalshop heeft altijd als één van de eerste in Nederland de nieuwste collecties kleding en voetbalschoenen in haar assortiment. Dat geldt ook voor dit nieuwe PSG trainingscollectie. Klik hier en ontdek de complete collectie.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen: