De 3 vetste Nike Retro 3de shirts

Nike Retro 3de shirts

Nike heeft voor een aantal clubs gruwelijke Nike Retro 3de shirts gelanceerd. Het zijn shirts met een verhaal en geïnspireerd door de geschiedenis van de desbetreffende clubs. Reden genoeg om deze juweeltjes speciaal voor jullie uit te lichten!

Nike Chelsea 3de shirt

We beginnen met het 3de shirt van Chelsea. Voor de tegenstander van Ajax in de poulefase van de Champions League, heeft Nike een zwart shirt ontworpen met oranje details. Het Chelsea derde shirt is geïnspireerd op de Nike kits uit het begin van de jaren negentig, inclusief het gebruik van het klassieke/retro merklogo uit die tijd. De kraag is voorzien van oranje, witte en zwarte strepen, een stijl die zich herhaalt voor de manchetten van de mouwen. Ter hoogte van de linkerborst prijkt het geborduurde clublogo van de Londenaren. Een prachtig shirt en stiekem hopen wij erop dat Chelsea dit shirt draagt tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena! Klik hier voor het nieuwe Nike Chelsea 3de shirt.

Nike Tottenham Hotspur 3de Shirt

Het nieuwe Tottenham Hotspur 3de shirt heeft een lichte marine blauwe kleur gekregen. Net als het shirt van Chelsea, is ook het tricot van The Spurs geïnspireerd door een voorganger uit de jaren 90. De details en sponsoring zijn donkerblauw en passen perfect bij de licht blauwe kleur van het shirt en uiteraard ook bij dit shirt pronkt het retro logo van Nike op de borst. Al met al een gaaf exemplaar. Klik hier voor het nieuwe Tottenham Hotspur 3de shirt!

Nike Inter Milan 3de Shirt

Het Nike Inter Milan 2019-2020 3de shirt zal voornamelijk zwart zijn met gouden logo’s, wat doet denken aan een van de meest iconische looks van de club in de jaren negentig. Er gekozen voor deze kleuren combinatie, met het oog op de sponsor Pirelli. Inter wilde namelijk haar sponsor eren en doet dat met dit 3de tenue. Klik hier voor het 3de shirt van Inter Milan!

Nike PSG thuisshhirt 2019/2020

Eerder al lanceerde Nike de thuisshirts van al haar clubs. Die van PSG is één van onze favorieten en dat komt onder andere door gedachte achter het shirt en de inspiratiebron. Klik hier en lees alles over het nieuwe PSG thuisshirt.

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste shirts, clubkleding en voetbalschoenen in haar collectie. Klik hier en ontdek alle nieuwste voetbalshirts op Voetbalshop!

FC Barcelona

WebshopDelen: