Nike lanceert de iconische Nike Tiempo Legend VIII

Nike lanceert de iconische Nike Tiempo Legend VIII

8 april 2020 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Nike Tiempo Legend VIII

Nike kent haar klassiekers. Waar het Amerikaanse sportmerk eerder al een remake maakte van de legendarische Total 90, daar is het nu de beurt aan de Tiempo. De iconische Tiempo is natuurlijk een schoen die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de voetbalwereld. Daarom is het extra mooi dat ook de Nike Tiempo Legend VIII onderdeel uitmaakt van het nieuwe Nike DNA Pack en dus een remake krijgt.

nike-retro-tiempo-legend

Nike Future DNA

Nike heeft een nieuwe collectie gelanceerd, genaamd het Future DNA pack. De Nike Tiempo is het tweede model uit de Future DNA lijn, waarin elke schoen geïnspireerd is door een klassieker. Bij de Tiempo Legend VIII hoef je jezelf in ieder geval niet af te vragen, welk schoen als inspiratie heeft gegolden.

nike-tiempo-legend

Nike Tiempo Legend

Nike komt dus met een compleet vernieuwde Tiempo Legend 8. De natuurlijke leider op het veld heeft iets nieuws om zijn team naar de overwinning te leiden. De Tiempo Legend 8 staat compleet in het teken van een perfect balgevoel. De nieuwe Tiempo Legend 8 brengt het legendarische balgevoel van het premium kangoeroeleer en Quad-Fit mesh samen voor ongeëvenaard balgevoel en een perfecte pasvorm. Dit komt door de vernieuwde lederen upper, die een 3D-geprint diamanten design heeft.

nike-tiempo-legend-retro

Limited Edition

De Nike Tiempo Legend VIII is net als de andere modellen uit het Future DNA pack, een limited edition. Dit betekent dat er slechts een beperkt aantal schoenen worden gemaakt. Gelukkig zijn de schoenen via onderstaande link gemakkelijk te pre-orderen bij Voetbalshop.

Klik hier voor de Nike Tiempo Legend VIII

Klik hier voor alle modellen uit het Nike Future DNA pack

Beste voetbalschoenen ooit

De klassieke modellen waar de schoenen uit het Future DNA pack door geïnspireerd zijn, behoren tot de beste voetbalschoenen ooit volgens velen. Uiteraard zijn er nog 5 klassiekers, welke het lijstje compleet maken en uiteraard hebben wij deze voor jou.

Klik hier voor de 6 beste voetbalschoenen ooit.

Delen: