Onnavolgbaar op Nike zaalvoetbalschoenen

Ajax uitshirt 2015/16

Nike

Nike wijst de weg voor voetballers. Ruim veertig jaar is het merk nu bedreven met het maken van voetbalschoenen. Inmiddels voor alle soorten ondergronden en de verschillende type spelers. Zonder twijfel is Nike ook de spelbepaler in het vervaardigen van zaalvoetbalschoenen. Met een serie toonaangevende modellen werken de dragers ervan aan onnavolgbaarheid.

Het gaat in de zaal om heel snel handelen, draaien, kijken en beslissen. Daar speelt Nike op in door haar kennis van de voetbalschoenen over te brengen op de ontwerpen voor de zaal. Het bewijs dat het merk de sport uiterst serieus neemt. Namen van deze hoogwaardige schoenen? De Nike Mercurial, de Nike Mercurial Vapor Academy CR7, de Nike Tiempo Legend, de Nike Mercurial Vapor Club, de Nike Mercurial Vapor Neymar Jr en de Nike React Phantom Vision.

beste zaalvoetbalschoenen

Je beweegt op deze schoenen simpelweg sneller, creatiever en energieker dan jouw tegenstanders. De specialisten van het Amerikaanse merk laten niets aan het toeval over en gaan voor zaalvoetbalschoenen waar grip, comfort en prestaties hand in hand gaan.

Dus neem jij die bal aan als Cristiano Ronaldo op dat kleinere veldje? Weet jij binnen een split second een gewone aanname om te zetten in een levensgevaarlijke situatie voor het doel? Wil jij zo vertrouwen op jouw zaalvoetbalschoenen dat jij voordat de bal bij je is de situatie al kan overzien? Met andere woorden: wil jij twee stappen vooruit kunnen denken?

Nike Mercurial Vapor Academy CR7

Met de Nike Mercurial Vapor Academy CR7 is dat mogelijk. Een schoen die vooral aandacht heeft voor de kwaliteiten van de speler, en daar veel ruimte voor laat. Door een groter schietvlak, een lichtgewicht zool en een constructie die stevig is met een vleugje flexibiliteit. Dit lichtgewicht model laat jou als zaalvoetbalspeler fladderen over het veld. Ongrijpbaar, verrassend en gefocust op het resultaat.

nike phantom vision

Nike React Phantom Vision

Voor spelers met iets kwetsbaardere enkels heeft Nike een overtuigende oplossing. De Nike React Phantom Vision biedt met de Dynamic Fit-technologie een manier om de enkels letterlijk steviger in de schoenen te laten staan. Dit sokachtige bovenste gedeelte van de schoen voelt als een natuurlijk rand rond de enkels. En het biedt de ondersteuning waar kwetsbare gewrichten behoefte aan hebben. Zaalvoetballen is nooit meer hetzelfde bij het dragen van deze kwaliteitsschoen. Met de standaarduitgave in het zwart kunnen tegenstander hun borst nat maken. Een klassieke uitstraling met moderne technieken.

Evenals bij de voetbalschoenen besteed Nike veel aandacht aan de afwerking van de zaalvoetbalmodellen. Steevast is de merknaam op de schoen gedrukt en staat de swoosh prominent in het ontwerp. Kleurenschema’s variëren sterk: van zwart tot geel van groen tot paars en van rood tot grijs. Stuk voor stuk schoen om jouw opponent bij voorbaat af te laten schrikken.

Dus waar ga jij voortaan voor? Met de Nike zaalvoetbalschoenen ben je zekerder van je zaak. Aan de bal, zonder bal en vooral op weg naar het vijandige doel. De Phantom Vision voor de creatieve ingevingen, Tiempo voor de betrouwbare kracht, de Hypervenom voor de dodelijke afwerking en Mercurial voor de onvoorspelbare dribbels.

Delen: