De oplossing van Sarri voor het rookverbod van de Premier League

Maurizio Sarri

Maurizio Sarri heeft de taken van zijn landgenoot Conte overgenomen bij Chelsea. De oud trainer van Napoli begon met een valse start, door 3-0 te verliezen van Manchester City voor de Community Shield. Het seizoen is Chelsea wel goed begonnen door een overwinning en dus heeft de coach weer wat rust. Eerder schreven wij al over zijn verslaving aan sigaretten, die hem normaal de rust geven, maar in de Premier League is dat verboden. Toch heeft Sarri een oplossing gevonden!

Roken

Sarri die bij Napoli gewoon langs de lijn rookte en in Europa League duels de clubs verzocht om een rook hok voor hem in te richten, kan blijkbaar niet zonder een sigaret. In de Premier League wordt dat lastig, want daar is het ten strengste verboden. Toch heeft Sarri een oplossing. Hij steekt de sigaret achterste voren in zijn mond en kauwt er gedurende de wedstrijd gewoon op. Zo krijgt hij toch de Nicotine binnen die hij nodig heeft!

maurizio-sarri-roken

Chelsea

Chelsea won zaterdag de uitwedstrijd in het nieuwe uittenue. De gedachte achter dit gele shirt is geniaal en ook kent het shirt een paar prachtige details. Hier lees je de gedachte achter het shirt en de betekenissen van de details!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,