De opvallende Nike training shirts van Manchester City & Chelsea

6 augustus 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Manchester City & Chelsea

Beide Engelse ploegen stonden afgelopen weekend tegenover elkaar voor de Community Shield, de Engelse variant van de Johan Cruijff schaal. Het werd een 2-0 overwinning voor Manchester City en daarmee de eerste prijs van het seizoen voor Guardiola en zijn team. Beide ploegen speelde de wedstrijd in hun thuistenue, maar wat vooral opviel waren de Nike training shirts die gebruikt werden bij de warming up van zowel Chelsea als City.

Nike training shirts van Manchester City & Chelsea

Waar Nike voor beide ploegen een strak en modern uit-en thuis tenue 18/19 heeft gelanceerd, daar heeft het Amerikaanse sportmerk voor beide clubs een opvallend training shirt erbij ontworpen. De variant van Chelsea kant allemaal blauw witte blokjes en oogt daardoor heel druk. Dit uiteraard in tegenstelling tot het rustige thuisshirt van de Blues. Bij Manchester City betreft het, het uitshirt dat een druk en vooral gestreept training en inloop shirt kent. Het shirt is in dezelfde kleur als het nieuwe uitshirt van City, maar oogt veel drukker door de zwarte strepen die over het gehele shirt te zien zijn. Daarmee weet Nike naast de strakke en moderne wedstrijdshirts toch te verassen door de Nike training shirts van beide clubs!

Nederlands elftal

[one_half]chelsea-fc-dri-fit-squad-voetbaltop[/one_half][one_half_last]manchester-city-fc-dri-fit-squad-voetbaltop[/one_half_last]

Pre Order

Het inloopshirt van Chelsea is inmiddels verkrijgbaar al bij Voetbalshop, klik hier voor het shirt! Het training shirt van Manchester City daarentegen is nog niet gelanceerd, maar wanneer je deze pagina in de gaten houdt, kan je ook dit shirt binnenkort bestellen!

FC Barcelona


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”7273,7269,7275,7252,7250,7248,7256,5347,5327,5333,5300,5341″]

– What Players Wear – 

Delen: