Meest opvallende nieuwe voetbalshirts seizoen 19/20

Voetbalshirts

Zodra het ene seizoen ten einde loopt, dan maken clubs zich op voor het volgende seizoen. Daar komen verschillende zaken bij kijken, zoals nieuwe spelers, een nieuwe trainer en natuurlijk de nieuwe voetbalshirts. Met welke shirts gaat jouw favoriete voetbalclub volgend seizoen spelen en een poging doen om de doelstellingen te halen? Elk seizoen weer een spannend moment en de eerste exemplaren zijn alweer gepresenteerd!

Opvallende shirts

Waar over het algemeen de thuisshirts niet veel van elkaar verschillen, daar gaat voor sommige clubs in het nieuwe seizoen veel veranderen. De topclubs Juventus en FC Barcelona veranderen namelijk het traditionele thuisshirt voor een nieuwe variant. Veranderingen die zeker opvallend mag worden genoemd. Daarnaast is ook het nieuwe thuisshirt van Chelsea opvallend te noemen, maar dit komt vooral door de details die verwerkt zijn in het shirt.

Juventus

Wanneer je aan een thuisshirt van Juventus denkt, dan denk je aan een zwart-wit gestreept shirt. Dit gaat echter veranderen vanaf het seizoen 19/20. De zwart-witte strepen maken plaats voor een wit en zwart blok, welke gescheiden worden door een roze streep. Een opvallende keuze voor een traditionele club als Juventus. Klik hier voor het nieuwe Juve thuisshirt.

FC Barcelona

Frenkie de Jong zal zijn wedstrijden in het Camp Nou niet gaan spelen in een Barca shirt zoals wij die allemaal kennen. FC Barcelona heeft namelijk voor een wel hele opvallende variant gekozen, namelijk één zoals we die kennen van de Kroatische nationale ploeg. Een opvallende verandering en één die niet goed is gevallen onder de FC Barcelona fans. Klik hier voor het nieuwe Barca thuisshirt.

Chelsea

Het thuisshirt van Chelsea kent voor het seizoen 19/20 niet dusdanige grote verandering als die van Juve en Barca. Toch is het shirt niet egaal blauw zoals al zijn voorgangers. Op het shirt is namelijk een patroon te zien en dit patroon heeft ook nog een speciale betekenis. Het beeld namelijk één uniek en  gezamenlijk beeld uit van de North , Oost- en Weststand en de Shed End. Een prachtig detail voor zowel de club als de fans dus! Klik hier voor het nieuwe Chelsea thuisshirt.

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak voor Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste voetbalschoenen en voetbalshirts in haar collectie. Klik hier voor de nieuwe voetbalschoenen en voetbalshirts voor het seizoen 2019/2020!

Sportsokken

Deze zomer is er weer een modetrend komen overwaaien uit de voetbalwereld. Vorig jaar waren het de voetbalslippers en dit jaar zijn het de voetbal/sportsokken! Klik hier en lees alles over de modetrend van zomer 2019!

Webshop

Delen:
Tagged