Oud profvoetballer Derk Boerrigter lanceert het merk DercQues

Derk Boerrigter

Derk Boerrigter was een veelbelovende rechtsbuiten.  Via de jeugd van Ajax, kwam de aanvaller via Haarlem, Zwolle en RKC weer terecht bij Ajax. Na twee seizoenen maakte Boerrigter de overstap naar Celtic. Maar mede door blessures kon de Oldenzaler niet laten zien wat hij in zijn mars had in Schotland. In 2016 werd zijn contract ontbonden en nadat Boerrigter geen nieuwe club vond, besloot hij in maart 2018 een punt achter carrière te zetten. Sindsdien volgt hij het voorbeeld van onder andere de gebroeders De Jong, met een eigen label. En het label, genaamd DercQues, is onlangs gelanceerd!

DercQues

DercQues is een schoenen en accessoires label. Derk Boerrigter heeft het samen met zijn vrouw en ex Miss Nederland, Jacqueline Steenbeek opgezet. Het idee is ontstaan door de liefde voor sneakers die beide hadden. Echter kwamen ze tot de conclusie dat er geen één label is met bijpassende accessoires. En zo bedachten ze DercQues dat wel “matching products” in haar collectie heeft.

dercques-woman-sneakers
 
dercques-men-sneakers

Collecties

De sneaker collecties van zowel de mannen als de vrouwen zijn met top. Het is de perfecte mix tussen stoer en chique en dus de perfecte sneaker voor een complete streetwear outfit. Op dit moment zijn er 3 vrouwen en 3 mannen sneakers gelanceerd en zijn deze vooral verschillend door de kleuren. Maar één ding is zeker, het is een veelbelovend label, met een prima eerste collectie en wij houden de volgende collecties van DercQues in de gaten!

DercQues

Het is Derk Boerrigter en zijn vrouw Jacqueline Steenbeek dus gelukt om een gruwelijke sneaker collectie voor zowel mannen als vrouwen te beginnen. Mocht je nog meer te weten willen komen over het merk, of opzoek zijn naar inspiratie? Check dan hier de website van DercQues en klik hier voor de Instagram!

Dsquader2

Het fashion label Dsquared2 is inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch merk. Het merk is zelfs zo groot, dat het de grootste voetbalclubs van de wereld voorziet van hun travel/vrijetijds outfits. Manchester City is één van deze clubs en hun nieuwe Dsquared2 outfit is werkelijk waar gruwelijk! Lees hier alles over de Dsquared2 outfit van Manchester City.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,