Oud-ploeggenoten Özil en Flamini starten eigen bedrijf

Ajax uitshirt 2015/16

Özil en Flamini

Özil en Flamini speelden met elkaar samen bij Arsenal en daar werden zij vrienden. Het contract van Flamini bij Arsneal werd niet verlengd en in 2018 tekende de Fransman uiteindelijk voor Getafe. Toch bleef de vriendschap met Özil bestaan. Özil en Flamini hebben hun vriendschap juist nog meer kleur geven, door samen een bedrijf te beginnen genaamd “Unity”. Een bedrijf in een branche die je misschien niet had verwacht van deze voetballers.

Özil en Flamini Unity

Unity

Unity is een bedrijf dat verzorgingsproducten produceert en ontwikkelt. De slogan van het bedrijf; “Good for people and good for the planet”, verduidelijkt de gedachte van Unity. Het zijn verzorgingsproducten waarmee jij jezelf het beste kunt verzorgen en waarbij dat niet ten kosten gaat van de planeet. Dit weten Özil en Flamini te realiseren door 100% natuurlijke ingrediënten te gebruiken en duurzame verpakkingen. Ook worden er goeden doelen ondersteund met de opbrengsten van de producten. Een prachtig initiatief natuurlijk!

Unity Producten

In de webshop van Özil en Flamini kan je op dit moment drie verschillende haarproducten, vier huidproducten en vier gezichtscrèmes bestellen. Dat is natuurlijk een aardig begin van het onlangs opgerichte Unity en wij zijn dan ook benieuwd of wij in de toekomst de Unity producten gewoon in de winkel om de hoek kunnen kopen!

Profvoetballers

Özil en Flamini zijn niet de enige profvoetballers die een eigen onderneming starten. Veel profvoetballers beginnen bijvoorbeeld een eigen kledinglijn of label. Klik hier en ontdek de 5 succesvolste merken die opgericht zijn door (oud) profvoetballers.


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,