Nike lanceert het PSG thuisshirt seizoen 2019/2020

PSG

Paris Saint Germain en Nike hebben één van de langste samenwerkingen ooit in de voetbalgeschiedenis. De beide partijen werken aankomend seizoen alweer 30 jaar samen en dat moet gevierd worden natuurlijk. Nike doet dat met wel een heel prachtig cadeau, namelijk het nieuwe PSG thuisshirt. Het is niet zomaar een shirt, maar een exemplaar dat geïnspireerd is door een klassiek PSG thuisshirt. Een prachtig cadeau als je het ons vraagt.

PSG thuisshirt seizoen 2019/2020

Het is de verticale streep die ervoor zorgt dat het shirt een nostalgische look krijgt. Het is natuurlijk dezelfde soort streep waarmee de Franse landskampioen in de jaren rond de eeuwwisseling speelde. Grootheden als Ronaldinho maakte furore in dat shirt en dat was reden genoeg voor Nike om het nieuwe shirt erdoor te laten inspireren. Fantastisch gedaan en een prachtig cadeau van het Amerikaanse sportmek! Klik hier voor de nieuwe PSG kleding!

Opvallendste voetbalshirts

Het shirt van PSG is van pure klasse. Ook zijn er een aantal shirts gelanceerd die veel opvallender zijn. Dit komt door de kleuren, of omdat het een geheel anders shirt is dan dat we van deze clubs gewend zijn. Klik hier en ontdek de meest opvallende gelanceerde voetbalshirts tot nu toe!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste shirts, clubkleding en voetbalschoenen in haar collectie. Klik hier en ontdek alle nieuwste voetbalshirts op Voetbalshop!

WebshopDelen:
Tagged ,