De lancering van de nieuwe PSG X Jordan collectie

FC Barcelona

PSG X Jordan

Dit seizoen is Paris Saint Germain niet alleen maar bezig met het presteren op het veld. Buiten het veld is de club uit Parijs ook aan het presteren, maar dan wel op heel ander gebied. Namelijk op het gebied van kleding. Met de kledingsponsor Nike zijn er al verschillende collecties gelanceerd en het is natuurlijk het seizoen van de PSG X Jordan collectie. De eerste werd in oktober gelanceerd en nu is het de beurt aan een nieuwe PSG X Jordan collectie.

Wit

Waar bij de eerste collectie de kleding vooral zwart was, daar is het nu de beurt aan wit. Het is een geheel witte collectie en dat oogt heel vet. Het is een collectie die bestaat uit 14 verschillende producten. Dit zijn jacks, hoodies, trainingspakken, trackpants, t-shirts en accessoires. Op de kleding is het Jordan logo te zien en natuurlijk die van PSG zelf. Je kan dus gerust stellen dat ook deze nieuwe PSG X Jordan collectie geslaagd is!

Nederlands elftal


No Products Found


Champions League

Net als bij de vorige collectie, wordt de PSG X Jordan collectie door de spelers van PSG gedragen tijdens en rondom de Champions League wedstrijden. Helaas mag de collectie tijdens de Ligue 1 wedstrijden niet gedragen worden, dus moeten je tijdens de CL-wedstrijden maar extra genieten!


Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste voetbalschoenen en nieuwste teamkleding in haar assortiment. Dat geldt ook voor de PSG X Jordan collectie. Klik hier en check de gehele PSG X Jordan collectie bij Voetbalshop!

Nike Game Over Pack

Nike is natuurlijk de kledingsponsor van PSG en werkt ook mee aan de Jordan collectie. Het Amerikaanse sportmerk lanceerde onlangs haar eerste voetbalschoenen pack van 2019 met daarin een nieuw Phantom model. Klik hier en ontdek het gruwelijke Nike Game Over Pack inclusief de beide Phantom modellen!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged