Puma lanceert het Arsenal 18/19 3de shirt

Arsenal 18/19

Arsenal zit op dit moment volle bak in de voorbereiding op het nieuwe seizoen dat volgende week gebeurd. The Gunners verblijven in Singapore, waar ze een pre-season tour houden. En tijdens zo’n tournee mag de lancering van een nieuw tenue natuurlijk niet uitblijven. Het thuis en uittenue waren al gelanceerd en dus lanceerde Puma het Arsenal 18/19 3de shirt!

1-arsenal-third-shirt-18-19

Arsenal 18/19 3de shirt

Het Arsenal 18/19 3de shirt is een opvallende verschijning. Het 3de shirt dat het laatste deel is van het verhaal “Beat of the City”, is geïnspireerd op de passie van de fans voor de club. De ‘W’ op het shirt vertegenwoordigt de beroemde WM-formatie, die geïntroduceerd werd in de jaren 1930 door Herbert Chapman. Herbert Chapman is een oud-Arsenal manager die de 1-3-2-2-3 formatie introduceerde in het voetbal, welke dus de WM-formatie werd genoemd. Vandaar dat de ‘M’ op het uitshirt is afgebeeld, zodat de shirts samen weer zorgen voor de welbekende WM-formatie. Een prachtig detail dus, met een stukje clubgeschiedenis.

FC Barcelona

Biscay Green

Het shirt is verkrijgbaar in de kleur “Biscay Green”, met marineblauwe details. Hoewel het een compleet nieuwe tint is voor de club, doet de combinatie groen en marine denken aan het tenue ‘Bluebottle’ uit 1982/83. Daarnaast heeft het shirt een klassieke opvouwbare kraag en twee banen op de mouwen. Een vet shirt, maar waar wij de achterliggende gedachte vetter van vinden!

3-arsenal-third-shirt-18-19

Puma

Gister lanceerde Puma nog een gruwelijke video waarin de tenues van Olympique Marseille werden gepresenteerd door niemand minder dan Diego Maradona. Bekijk hier de video!

Voetbalshop

De Arsenal shirts zijn inmiddels te bestellen bij Voetbalshop! Klik hier voor de gehele Olympique Marseille collectie bij Voetbalshop.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,